Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на п'ятницю, 5 березня для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на п'ятницю, 5 березня для кожного знака Зодіаку

Будьте поблажливі і розсудливі. Добрі поради близьких не принесуть вам шкоди.

5 березня 2021, 06:05
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на п'ятницю, 5 березня для кожного знака Зодіаку

Фото: kolobok.ua

Велику частину цього дня вам доведеться присвятити організаційній роботі: налагодження зв'язків, підготовці матеріальної бази. Багатьом вдасться зробити це швидко і легко.

Телець

Напружений, ретельний і кропітка праця протягом дня може значно послабити ваше самопочуття. Ця ситуація ускладниться загальним несприятливим фоном суспільного життя.

Близнюки

День пройде під знаком інтуїтивної роботи, яка підкріплюється вірними діями. Рекомендується знизити активність і розібратися в своїх думках і почуттях.

Рак

День символізує успіх у всіх справах, подолання сумнівів. Ви будете здатні з честю вийти з найзаплутаніших ситуацій.

Лев

День сприятливий для великих придбань, проведення святкових заходів, організації концертів і виставок, творчих зустрічей.

Діва

Багатьом Дівам пощастить співпрацювати з людьми, здібностями і успіхами яких вони давно захоплювалися. Однак всі ваші таланти і здібності реалізуються тільки за умови готовності до конкретної роботи.

Терези

Не варто робити необдуманих вчинків, особливо що стосуються грошей. Не виключено, що на вашому здоров'ї відіб'ються втому і перенапруження попередніх днів. Можливий несподіваний конфлікт, але він швидко вирішиться на вашу користь, якщо ви проявите терпіння.

Скорпіон

Вам сьогодні буде складно розібратися в подвійній ситуації. Ймовірні різкі зміни настрою. У цей день не рекомендується вирішувати важливі питання, працювати з важливими документами.

Стрілець

День сприятливий для занять спортом і для будь-якої фізичної роботи. Постарайтеся стримувати свої емоції. Пам'ятайте, що не можна двічі увійти в одну і ту ж воду. Зайва вразливість м

Козоріг

Постарайтеся стримувати свої емоції. Будьте поблажливі і розсудливі. Добрі поради близьких не принесуть вам шкоди. День несприятливий для великих покупок і придбання нерухомості.

Водолій

Не можна відмовляти в допомозі оточуючим. Щасливими виявляться ті представники даного знаку, які знайдуть справу життя, присвячене служінню прогресивної і гуманної мети.

Риби

У першій половині дня несприятливий час для ризикованих фінансових операцій. Утримайтеся в цей час від укладення угод.

Нагадаємо, зірки попереджають вас про те, що надмірна чутливість і довірливість можуть стати причиною багатьох страждань.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини