Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на п'ятницю, 25 червня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на п'ятницю, 25 червня, для кожного знака Зодіаку

Для багатьох знаків Зодіаку цієї п'ятниця пройде досить напружено і непросто

25 червня 2021, 10:52
Поділіться публікацією:

Залишився останній будній ривок перед черговими затяжними вихідними. Як пройде цей день для представників різних знаків Зодіаку, повідомляє "МіксНьюз".

Гороскоп на п'ятницю, 25 червня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп на 25 червня 2021 року. Фото: "МіксНьюз"

Овен

Будьте обережні: сьогодні багато хто захоче вас обдурити або наобіцяти зайвого. Також існує високий ризик нарватися від інших на незаслужену грубість. Сьогодні ви будете переможеним в будь-якому конфлікті. Тому зверніть увагу на необхідні справи або присвятіть день спорту.

Телець

П'ятниця може пройти несподівано, тож вам знадобляться спокій і стійкість до стресів. За можливості спробуйте уникнути будь-яких суперечок. Зупиняйте будь-яке поширення чуток і пліток. Після роботи краще швидше повернутися додому, не влаштовуючи тривалих одиночних прогулянок.

Близнюки

Сьогодні вас покинуть всі життєві сили. Це може привести до проблем в сім'ї або сварки з друзями. В особистому житті ймовірні непорозуміння через недостатню довіру (або — навпаки — надлишок відвертості).

Рак

Представникам цього знака Зодіаку, особливо жіночої статі, сьогодні варто чекати підвищення на роботі. Натомість можуть з'явитися проблеми в особистому житті — у т.ч. через ревнощі. Зірки стверджують, що сни, які ви побачили вночі, були віщими і можуть скоро втілитися в життя.

Лев

П'ятниця пройде напружено, ймовірно, навіть суперечливо. Будьте готові отримати новину, яка змусить вас змінити свої плани і навіть пріоритети. Жінки-Леви можуть готуватися до несподіваної, але вельми цікавої зустрічі.

Діва

В цілому п'ятниця має пройти вдало, проте тільки не для тих Дів, які задіяні у сфері торгівлі. Ймовірно, ваші фінанси можуть понести додаткові проблеми, а ви самі — зіткнутися з несподіваними труднощами. Спробуйте уникнути непотрібного ризику при виконанні задумів.

Терези

Для вас п'ятниця пройде досить вдало: зможете достойно протистояти недругам, поліпшите свій фінансовий добробут, а також на вищому рівні організуєте будь-які поїздки або справи, пов'язані із новими знайомими. Чудово мають відбутися зустрічі із політиками або громадськими активістами. Якщо ви давно хотіли зайнятися політикою, кращий день для цього настав.

Скорпіон

П'ятниця може виявитися досить суперечливою і напруженою. Ймовірно, на вас чекають неприємні новини. Чоловікам-Скорпіонам варто готуватися до ймовірних фінансових витрат. Жінки, котрі народилися під цим знаком, можуть сьогодні розчаруватися або образитися на свого нового обранця.

Стрілець

Сьогодні сусіди або далекі родичі здатні додати вам непотрібних проблем. Однак ваше вміння вести суперечки допоможе все вирішити на вашу користь. Вечір проведіть так, як захочеться тільки вам: краще в повній самоті та розслабленні. Вам необхідно відновити баланс спокою.

Козеріг

П'ятниця, ймовірно, стане вельми важким днем для вас, якщо не сказати небезпечним. За можливості позбудьтеся від всіх непотрібних зв'язків. Ймовірно, вас змусять переглянути ставлення до когось з близьких людей або навіть до власного характеру.

Водолій

На будь-які негативні моменти краще не звертати уваги. Проведіть п'ятницю в своє задоволення. Рекомендується зайнятися спортивними вправами чи активним відпочинком, організувати приємне спілкування. У найближчому оточенні може завестися недруг, тож будьте дуже уважні.

Риби

Найкраще в п'ятницю приділити увагу здоров'ю — як своєму, так і найближчих людей. Не виключено, що ви зіткнетеся з різкими змінами в настрої або навіть емоційним зривом. Тримайте почуття під контролем. Сьогодні ви можете допустити помилку на роботі — не зі своєї вини.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, кому зі знаків Зодіаку вже в цьому липні повинна посміхнутися фінансова удача.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини