Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на п'ятницю, 21 травня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на п'ятницю, 21 травня, для кожного знака Зодіаку

Сприятливе розташування зірок забезпечить успіх в будь-яких справах

21 травня 2021, 06:25 comments1060
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на п'ятницю, 21 травня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Здатність до імпровізації дозволить сьогодні Овнам завести нові знайомства або встановити необхідні зв'язки. Рішучість і непохитність можуть увійти в суперечність з лояльністю до влади, що змусить шукати компроміси. Сон слід тлумачити навпаки.

Телець

Ймовірно, чоловіки-Тельці отримають привабливу пропозицію, проте вигода виявиться ілюзорною. Можливо погіршення сімейних відносин. Будьте уважні до своїх коханих. Жінки-Тельці зможуть перемогти в собі страх і сумнів, однак не слід йти до мети обхідними стежками.

Близнюки

Більшість представників цього знака буде відрізняти психічна врівноваженість, вміння дотримуватися традицій і загальноприйнятим нормам. День сприятливий для вступу в шлюб, зачаття, гармонійних сімейних стосунків. Великі покупки можуть бути вдалими.

Рак

Сьогодні зірки радять діяти напористо і з розмахом. Не відмовляйтеся від нових справ, навіть якщо вони здадуться вам малоперспективними. У рішенні будь-яких питань покладайтеся на свою інтуїцію.

Лев

Сприятливе розташування зірок забезпечить успіх в будь-яких справах. Жінки-Леви здатні запаморочити голову кому завгодно, проте підвищена вимогливість і примхливість можуть стати перешкодою для продовження відносин з партнером.

Діва

Сьогодні уникайте колективної роботи, не беріть участь в спільних проектах і укладанні комерційних угод: ваше фінансове становище знаходиться в нестійкому стані — вірогідні фінансові втрати.

Терези

Активність Терезів сьогодні помітно знизиться. Сварки і взаємні образи можуть розвести вас з партнером по різні боки барикад. До вечора відносини з оточуючими будуть приходити в норму.

Скорпіон

Вірогідні проблеми, пов'язані з близькою людиною або родичами. Справа може закінчитися великим скандалом, так що подумайте про наслідки, перш ніж що-небудь робити

Стрілець

Несподівана звістка порушить душевну рівновагу або ускладнить взаємини у вашій родині. Будьте готові до серйозних проблем. Від вас буде потрібно немало красномовства і переконливості.

Козоріг

Зірки обіцяють жінкам-Козерогам успіх в пошуку додаткових джерел доходу або перехід до нових видів діяльності. Емоційні переживання або удавана монотонність життя може змусити чоловіків-Козерогів шукати нові знайомства або враження, що в майбутньому створить безліч проблем.


Водолій

Сприятливий день. Можливо, сьогодні вам пощастить вирішити проблеми, які не покидали вас протягом останніх днів. Підвищення життєвого потенціалу може позитивно позначитися на професійній діяльності, на ставленні до вас начальства.

Риби

Ймовірно, сьогодні вам вдасться зав'язати кілька нових ділових знайомств, які допоможуть надалі. Уміння зіграти будь-яку роль і залучити потрібних людей до виконання своїх завдань забезпечить визнання і успіх.

Нагадую, гороскоп на прийдешнє літо обіцяє деяким знакам Зодіаку багато успіху. Читайте і дізнайтеся, хто з цих щасливчиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини