Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на п'ятницю, 18 лютого, для кожного знаку Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на п'ятницю, 18 лютого, для кожного знаку Зодіаку

Цей день буде повністю присвячений інтересам сім'ї

18 лютого 2022, 07:13
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на п'ятницю, 18 лютого, для кожного знаку Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Можливе зниження енергетичного потенціалу Овнів. У хворих із ослабленою серцево-судинною системою можуть виникнути деякі ускладнення. Корисні дихальні вправи, і навіть процедури, створені задля зміцнення серцево-судинної системи. Головне — у всьому знати міру.


Телець

Деякі Тельці почнуть пасувати перед труднощами. Багатьом не вистачатиме впевненості в собі, сміливості. Будьте певні: лише "сміливість підкорює вітрила". Вам не варто перебільшувати значення своїх недоліків, тому що у вас безліч переваг, через які вас поважатимуть.


Близнюки

Не виключено, що вашому чоловікові на самоті доводиться займатися проблемами побуту та матеріального забезпечення сім'ї, а також вирішувати відносини з родичами, які ви створюєте. Не пускайте справи на самоплив.


Рак

День символізує непорозуміння. Багато що відбувається сьогодні матиме прихований сенс. Тому поведінка близьких людей буде незрозумілою і здивує прямодушних Раків. Намагайтеся уникати конфліктів у сім'ї, навіть якщо привід образи здається вагомим. Поговоривши відверто, непорозуміння легко вирішити. Незвичайному поведінці обранця може бути просте пояснення. На роботі будьте наполегливішими — завдяки ентузіазму знайдете вірних прихильників.


Лев

Сьогодні багато Левів займатимуться будинком, будівництвом, нерухомістю. Вам необхідно виділити час, щоб зайнятися тим, що вам цікаво, тим, що не пов'язане з вашою щоденною роботою. Було б непогано зайнятися плаванням, садівництвом, спортивною ходьбою, йогою або тай-чі. Це дозволить вам бути у формі та працювати краще.


Діва

Діви можуть з повним правом радіти життю. З'являться нові друзі та можливість покращити свої житлові умови. Багато хто створить сім'ї, стануть копітко і покірно споруджувати та влаштовувати своє життя. Ви надто бережливі. Якщо ваш партнер легко витрачає гроші, то через це можуть виникнути проблеми. Вам доведеться подолати дуже багато перешкод на шляху до щастя.


Терези

Цей день повністю присвячений інтересам сім'ї. Має бути витрати, багато поїздок і придбання предметів побуту в будинок, а також вирішення питань, що стосуються нерухомості. Саме тому, що витрат доведеться занадто багато, вам слід контролювати себе і з будь-якого приводу не лізти в свій гаманець, а задуматися про своє майбутнє.


Скорпіон

Сьогодні ви можете влаштовувати світські прийоми, презентації, конкурси, спортивні змагання. Є сенс відмовитися від хибної скромності та сміливо заявити про себе. Звільніть час для улюблених вами занять, це принесе радість та здоров'я.


Стрілець

Цього дня символізує розгул пристрастей. Розсудливі Стрільці можуть пристрасно закохатися, серця їх "розпустяться", як квіти. У своєму прагненні домогтися взаємності закохані люди будуть готові на все. Не порушуйте рамок пристойності, не дозволяйте пристрастям зруйнувати те, що ви створили.


Козоріг

Цей день сприяє новому знайомству. Можливо тісне ділове співробітництво з партнерами протилежної статі. Ймовірно піднесений настрій. Можете від щирого серця радіти життю. У любовних та дружніх стосунках уникайте навіть натяку на марнославство.


Водолій

Добре позбавлятися мотлоху — як матеріального, так і духовного. Зробити свідомість ясніше вам допоможуть молитва, медитація, водні процедури. Подорожуйте, тому що дороги в цей період можуть принести вам переворот у духовному житті. У вас з'являться духовні наставники.


Риби

Становище планет схиляє до ілюзій, містицизму і забобонів. Виникнуть плутанина у справах, фінансові труднощі. Куплений товар може бути із прихованим шлюбом. Не найкраща пора для прийняття вольових рішень та тиску на партнерів, а також для реєстрації нерухомості, вирішення господарських проблем.


Нагадаємо, рік Водяного Тигра — ідеальний час для пошуку другої половинки. Любовний гороскоп на 2022 рік розповість, чого чекати знакам від стосунків, які зміни будуть у них попереду та які сюрпризи долі можна розраховувати у новому році.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини