Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на п'ятницю 17 вересня для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на п'ятницю 17 вересня для кожного знака Зодіаку

Перша половина дня сприятлива і принесе впевненість у власних силах і душевну рівновагу.

17 вересня 2021, 06:56 comments7616
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на п'ятницю 17 вересня для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)


День в цілому сприятливий. Вірогідні приємна новина, цінну пораду або послуга родича або друзів, яка може зіграти істотну роль в ваших справах. Можливо, ваш партнер вирішив вас чимось здивувати. Це може не сподобатися, так як вам важко змиритися з думкою, що нововведення запропонували не ви. Не залишайте без уваги турботу ближніх про вас.


Телець


Сприятливий день для завершення справ, що накопичилися або виконання прийнятих раніше зобов'язань. Не виключено, що в справах, що вимагають негайного вирішення, вам доведеться звернутися за допомогою до друзів або родичів. Запальність і нетерпіння можуть ускладнити вирішення проблем. Комерційні операції, пов'язані з ризиком, завдадуть збитків.


Близнюки


Перша половина дня сприятлива і принесе впевненість у власних силах і душевну рівновагу. Близькі люди намагаються з усіх сил підтримати вас і роблять це так успішно, що будь-яка неприємність буде сприйматися вами досить спокійно. Слід уникати любовних пригод, виключити нові знайомства, не йти на поводу власних слабкостей.


Рак


Вдалий період для реалізації ідей і планів попередньої доби. Цей день сприятливий для зміни форми або сфери діяльності, творчості та сімейних відносин. Ділові контакти і комерційні операції в недалекому майбутньому принесуть прибуток. Посиляться інтуїція, дар передбачення і переконання, що позитивно позначиться на відносинах з близькими людьми та колегами. Сон виповниться, якщо на ранок буде погана погода.


Лев


День відродження колишніх надій, пробудження і перетворення енергії любові. Життєвий потенціал Львова на високому рівні. Ентузіазм і оптимізм сприятливо позначаться на просуванні справ. Сприятливий день для фізичних навантажень, сімейних відносин, зачаття, лікування. Зірки настільки сприяють вам, що будь-які справи вдаватимуться з першого разу. У працівників бюджетної сфери з'явиться можливість піднятися по службових сходах на сходинку вище.


Діва


Енергетично потужний день. Слід бути обережним і уважним при виконанні будь-якої справи. Сьогодні уважно поставтеся до комерційних операцій, витрат. Не варто робити великих покупок, давати обіцянки. Можливі дрібні втрати, крадіжки. Не виключено, що цей день піднесе вам сюрпризи або радісні новини, пов'язані з близькими вам людьми.


Терези


Планети попереджають жінок про можливе швидке завершення романтичного захоплення. Чоловікам належить вибирати між приємним і необхідним. Правильно зроблений вибір принесе зміни, які збільшать шанси на успіх. Ймовірна незапланована поїздка.


Скорпіон


Сприятливий день для звернення до начальства, в державні установи або громадські організації. Ваші ентузіазм і діловитість змусять партнерів піти на співпрацю. Можливо вчинення комерційних операцій, які в недалекому майбутньому принесуть бажаний результат. Для працівників бюджетної сфери можливе деяке переміщення вгору по службових сходах. У другій половині дня можливі ускладнення взаємовідносин з-за дій одного з домочадців.


Стрілець


Успіх вам гарантований тільки в тому випадку, якщо ви зумієте правильно вибрати момент і переконати оточуючих у своїй правоті. Але не намагайтеся діяти з позиції сили. Не виключені сімейні проблеми, пов'язані з нерухомим майном або спадщиною. Не виконуйте чужих порад — вони можуть тільки нашкодити. Покладіться на свою інтуїцію.


Козоріг


День віщує вам зустрічі та цікаві знайомства. У представників творчих професій з'явиться можливість висловити свій внутрішній світ; загостриться здатність до глибокого сприйняття духовних цінностей. Сприятливий день для відпочинку, духовного преображення, подолання сумнівів. Добре провести день поза домом, займаючись сім'єю, дітьми. Небажано вживання алкогольних напоїв, м'ясної їжі.


Водолій


Сьогодні всі перешкоди будуть долатися тільки наполегливістю і завзятістю, заснованим на тверезій і всебічної оцінки ситуації. Сприятливий час для комерційних угод, покупок, ризикованих підприємств. Жінок чекає цікава зустріч. Не виключено виникнення нового роману або відновлення старих відносин. Чоловікам нагадають про себе борги або невирішені проблеми останніх днів. Прекрасний день для любові і романтичних зустрічей.


Риби


Життєвий потенціал знаходиться на висоті. Сприятливий день для реалізації ідей і планів попереднього часу. Не йдіть напролом, і вам випаде можливість спокійно довести до кінця задумане справа. Можливі деякі зміни в особистому житті. Не виключено, що другу половину дня доведеться присвятити проблемам, пов'язаним з близькою людиною або дітьми. Приснився сон витлумачувати навпаки.


Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 13 — 19 вересень 2021.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини