Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на п'ятницю, 14 січня, для кожного знаку Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на п'ятницю, 14 січня, для кожного знаку Зодіаку

Сьогодні ви можете відчути себе як вичавлений лимон, адже ваші зусилля будуть безплідними

14 січня 2022, 06:56 comments5169
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на п'ятницю, 14 січня, для кожного знаку Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Сьогодні можуть з'явитися хороші можливості для просування у кар'єрі, освіті, громадській діяльності та фінансовому процвітанні. Не пропустіть чудові умови для плідної роботи.


Телець

Вранці можливі розбіжності з начальством, хоча ви старанні у роботі більш ніж звичайно. Зі здоров'ям також можливі неприємності. Друга половина доби вимагатиме від вас більшої організованості та відповідальності за своїх близьких. Слід зменшити ділову активність, щоб уникнути матеріальних втрат.


Близнюки

Сьогодні ви можете відчути себе як вичавлений лимон, адже ваші зусилля будуть безплідними. Є сенс вжити профілактичних заходів заздалегідь, щоб відвідування лікарні не стало нагальною потребою. У цей час вам знадобляться стимулюючі засоби, наприклад женьшень, елеутерокок.


Рак

Оскільки ваш інтелект у полоні емоцій, вам навряд чи вдасться чітко викладати свої думки. Зате вдаватиметься все, що пов'язане з проявом уяви. Не плануйте інтелектуальні заняття та навчання.


Лев

День активної боротьби, обстоювання своїх принципів, самозахисту. Посилиться протиставлення себе навколишньому світу. Ви настільки поринете в особисті проблеми, що не будете звертати уваги на оточуючих. Навіть якщо ви дуже зайняті, приділіть час дітям чи своїм підопічним.


Діва

Цей день вдалий для активного оволодіння знаннями, знайомств і близьких поїздок. Це найбільш невідповідний день для початку нової справи, довгострокового планування, вирішення життєвих питань. Можете вирушати у заплановану подорож, але будьте уважні за кермом.


Терези

Імовірно, що сьогодні роботодавці та партнери Терезів кажуть про припинення співпраці. Уникайте конфліктів на роботі та у навчанні, тому що вас можуть прямо-таки провокувати на сварку.


Скорпіон

Сьогодні веселі та безтурботні представники цього знаку зрозуміють, що життя — це не лише нестримний оптимізм та нескінченні розваги, а й рутинна щоденна праця. Зверніть увагу на те, що дружині на самоті доводиться займатися проблемами побуту та матеріального забезпечення, а також вирішувати проблеми, які ви створюєте.


Стрілець

Сьогодні ослаблена кісткова система Стрільців. Не виключені проблеми із зубами. Люди похилого віку повинні бути обережні, щоб уникнути падінь, ударів, переломів. Якщо ви давно не були у стоматолога, запишіться на прийом.


Козеріг

Ви будете змушені важко та багато працювати, щоб віддати кармічні борги. Вам доведеться пройти випробування, поневіряння, боротьбу, обмани. Але до труднощів вам не звикати! Головне – треба чітко знати, за що воюєш.


Водолій

Сьогодні Ви користуватиметеся рідкісним успіхом у протилежної статі. Велика ймовірність тертя у робочому колективі. Чим складніше Ваше завдання, тим краще Ви його реалізуєте. Будьте обережні з електроприладами.


Риби

День символізує ясність. Кожен отримає свою відплату за справи, вчинені раніше. Якщо ви не гребували ніякими засобами для досягнення своєї мети, то терпітимете всілякі поневіряння. Не ремствуйте на долю, прийміть її прояви як належне.


Нагадаємо, рік Водяного Тигра — ідеальний час для пошуку другої половинки. Любовний гороскоп на 2022 рік розповість, чого чекати знакам від стосунків, які зміни будуть у них попереду та на які сюрпризи долі можна розраховувати у новому році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини