Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на п'ятницю, 13 серпня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на п'ятницю, 13 серпня, для кожного знака Зодіаку

Не довіряйте партнерам, порад колег - прислухайтеся до інтуїції і здоровому глузду

13 серпня 2021, 06:00
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на п'ятницю, 13 серпня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Якщо сьогодні вам запропонують поєднати ще якусь посаду, не погоджуйтеся — вигоди від цього не буде. З самого ранку чекайте непорозумінь і причіпок. Можливий фінансова криза — раптові і непередбачені витрати позначаться на сімейному бюджеті.

Телець

Сприятливий день для духовного зростання. Рекомендуються читання духовної літератури, відвідування храму. Зростуть успішність, інтуїція. День сприяє плануванню і реалізації задуманого. Зміцняться відносини в родині.

Близнюки

Відкладіть справи і проблеми, з якими зараз не можете впоратися, до кращих часів. Схильність до самопотакання може загострити відносини з оточуючими. Постарайтеся переключитися зі своїх проблем на допомогу друзям, близьким, дітям.  

Рак

Будьте обережні в прийнятті важливих і остаточних рішень. Ділові пропозиції, привабливі обіцянки, перспективи легких заробітків можуть привести до великих фінансових втрат. Не довіряйте партнерам, порад колег — прислухайтеся до інтуїції і здоровому глузду.


Лев

Емоційна напруженість може призвести до серйозних конфліктів. Вам доведеться зробити вибір між приємним і необхідним. Ні в якому разі не втрачайте оптимізму. Постарайтеся не звертати уваги на перешкоди. Прислухайтеся до порад доброзичливців.

Діва

День несприятливий для покупок, прийняття важливих рішень і серйозних зобов'язань. Можливо погіршення матеріального становища. Бажано проявити ощадливість. Домашні клопоти можуть змінити настрій на гірше. Але не намагайтеся перекласти тягар зі своїх плечей — постарайтеся розв'язувати всі проблеми самі.

Терези

Плани можуть зазнати змін, обіцянки можуть виявитися помилковими, напружені зусилля — НЕ принести ніяких результатів. Вірогідні конфлікти, пов'язані із заздрістю таємних недоброзичливців або з вашим власним легковажною поведінкою. Будьте обережні — емоції сьогодні важко утримати в звичному річищі.

Скорпіон

День пасивний, може бути важким. Контакти з начальством і колегами утруднені. Слід зміцнити власні позиції, проявити ініціативу і наполегливість. Сприятливі контакти з протилежною статтю. Умови успіху в особистому житті — емоційна гнучкість і почуття такту.

Стрілець

День несприятливий для поїздок, подорожей, далеких прогулянок. У сфері професійної діяльності назрівають конфлікт з керівництвом або кадрові перестановки. Вірогідні несподівана звістка або проблема, пов'язані з невиконаними зобов'язаннями або обіцянками.

Козоріг

Ймовірно, сьогодні обставини або підступи недругів змусять вас активно відстоювати свої принципи й точку зору. Попри всі перипетії та складності, постарайтеся зберігати спокій. Імовірність конфліктів з оточуючими або проблем зі здоров'ям дуже велика.

Водолій

Вдалий день, який надовго запам'ятається вам відчуттям вселенської гармонії, спокою і правильного ходу речей. Ваше здоров'я, комунікабельність, особиста чарівність будуть перебувати на високому рівні, що дозволить впоратися з будь-якою справою і значно просунутися на шляху до наміченої мети.

Риби

Цей день відзначений емоційною пригніченістю і неуважністю. Уникайте самовпевненості, самозамилування і негативного ставлення до розумної критики. Тільки ваша передбачливість і обдумані дії можуть забезпечити успіх незабаром. Приділіть особливу увагу близьким людям, оскільки на ґрунті ревнощів і недомовленості намічаються деяке віддалення і непорозуміння між партнерами.

Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 9-15 серпня 2021 року. Новий тиждень серпня відзначиться не лише дійсно спекотною погодою, а й порцією мотивації для більшості знаків Зодіаку, передає Радіо Maximum. Що ж зірки прогнозують для вас? Читайте гороскоп, щоб бути готовим будь-яких несподіванок долі!




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини