Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на п'ятницю 12 березня для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на п'ятницю 12 березня для кожного знака Зодіаку

Багато будуть раді зануритися в нову цікаву, захоплюючу роботу. Необхідно тільки розрахувати сили

12 березня 2021, 05:50
Поділіться публікацією:
Гороскоп на п'ятницю 12 березня для кожного знака Зодіаку

Овен

Гороскоп на п'ятницю 12 березня для кожного знака Зодіаку

Гороскоп. Фото kolobok.ua

День несприятливий для будь-якого роду контактів. Не варто призначати на цей день ділові зустрічі або запрошувати гостей. Не виключено, що ваші дії будуть носити непередбачуваний, імпульсивний характер.

Телець

У самотніх Тельців буде шанс незвичайної зустрічі, яка змінить стиль життя, але ці відносини навряд чи закінчаться шлюбом. Подружні пари будуть переживати складний період перевірки відносин на міцність.

Близнюки

Багато представників цього знака будуть допомагати ближнім і самі отримувати кредити, спонсорську допомогу, підтримку родичів.

Рак

Сьогодні перед чоловіками-Раками можуть відкритися нові перспективи на трудовому поприщі. Багато будуть раді зануритися в нову цікаву, захоплюючу роботу. Необхідно тільки розрахувати сили.

Лев

Цей день сприятливий для реорганізації справи, перестановки кадрів. Леви-начальники ризикують при цьому зіпсувати відносини з підлеглими. Напруженість може зберегтися надовго.

Діва

Цей день запам'ятається багатьом Дівам як день розчарування і краху надій. Ймовірно, пошуки роботи виявляться безуспішними. Обранці відкриють такі риси характеру, про які ви, засліплені почуттями, і не підозрювали.

Терези

Цей день характеризує падіння життєвого рівня. Вірогідні грошові витрати, пов'язані з вихованням і навчанням дітей, лікуванням родичів старшого покоління. В особистому житті теж можуть бути неприємності.

Скорпіон

Вам сьогодні не можна давати клятви і обіцянки. Обов'язково завершіть розпочаті справи. Контролюйте свої емоції, стежте за тим, щоб нікого не образити.

Стрілець

Ймовірно, події суспільного життя не раз поставлять вас в глухий кут, змушуючи підкорятися вичерпали себе традиціям і законам. Не варто йти на угоду з совістю.

Козоріг

День характеризується послабленням захисних сил організму. Здоров'я багатьох Козерогів потребуватиме зміцненні. Рекомендується уникати перевантажень.

Водолій

Ділова поїздка не принесе задоволення і користі. Не виключена поява на вашому шляху безлічі дрібних неприємностей, які можуть довести вас до відчаю.

Риби

Сьогодні Риби опиняться під заступництвом вищих сил. Сприятлива діяльність, пов'язана з нерухомістю, милосердям і спонсорською допомогою. Можлива ділова поїздка.

Нагадаємо, радості і невдачі стануть чергуватися, тому не розслабляйтеся і не підставляйте невдач спину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини