Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на неділю, 23 травня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на неділю, 23 травня, для кожного знака Зодіаку

Активний, творчий день, який пройде досить напружено

23 травня 2021, 07:00 comments6580
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на неділю, 23 травня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Остерігайтеся несподіваних проблем в особистому житті. Постарайтеся критично поставитися до власних недоліків і не висувати партнеру підвищених вимог. У вас прекрасна інтуїція, яка допоможе знайти вихід із самої заплутаної ситуації.

Телець

Існує ймовірність поліпшити своє матеріальне становище або уникнути підступів противників. У другій половині дня можливе погіршення самопочуття, депресія, головний біль.

Близнюки

Зірки застерігають чоловіків-близнюків від активних фізичних навантажень і колективних заходів. Увечері можливе погане самопочуття. Небажано зловживати спиртними напоями, захоплюватися м'ясними стравами і гострими приправами. Жінок-Близнюків чекає цікава зустріч

рак

Хибні уявлення про партнера або хибну оцінку ситуації можуть спричинити за собою фінансові втрати. У справах сердечних передбачається несподіване ускладнення.

Лев

День несприятливий для колективних дій — корисна тільки індивідуальна робота, однак не слід втрачати почуття реальності: ймовірно, багато ваші плани нездійсненні, а зайва впевненість в своїх силах може створити безліч неприємностей.

Діва

У більшості Дев ймовірно нове спокусливе знайомство, але не поспішайте до чергових любовних перемог — можливо, ви приймаєте бажане за дійсне.

Терези

Активний, творчий день, який пройде досить напружено. Сьогодні постарайтеся поводитися більш стримано — не захоплюйтеся привабливими пропозиціями, уникайте випадкових знайомств, які не пускайте в ризиковані підприємства.

Скорпіон

Життєвий потенціал має тенденцію до зниження. Вірогідні травми, великі проблеми зі сторонніми людьми або представниками органів влади. Не виключено загострення відносин з домашніми або сварка з друзями. Не йдіть на поводу пристрастей, стримуйте емоції.

Стрілець

Сьогодні слід уникати активних дій, невиправданого ризику, спокус. Цілком ймовірно, в цей день вас будуть оточувати загальний спокій і споглядальність.

Козоріг

Ймовірно, сьогодні в особистих відносинах вам слід дотримуватися старих, перевірених способів: уникайте нововведень або розмови на підвищених тонах — і успіх буде за вами.

Водолій

Сьогодні чекайте гарної новини або приємної зустрічі. Уникайте самокопання або, навпаки, підвищених претензій до партнера. Запрошення в гості подарує нових друзів, які, можливо, будуть згодом дуже дорожити вами.

Риби

Вплив планет на ваш знак зодіаку може зумовити сварку або скандал з коханою людиною. Від вас залежить — відбудеться повний розрив відносин чи ні. Сьогодні краще не дратуватися і тримати себе в руках.

Нагадаємо, раніше повідомляли про гороскоп на суботу, 22 травня, для кожного знака Зодіаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини