Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на квітень: астролог назвала найнебезпечніші дні для п'яти знаків Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на квітень: астролог назвала найнебезпечніші дні для п'яти знаків Зодіаку

Квітень - середина весни, розпал сезону любові та романтики. Але легкість і радість зіпсують окремі невдалі дні

23 березня 2021, 09:13
Поділіться публікацією:

Більшості знакам Зодіаку варто очікувати неприємних подій наприкінці місяця. Про це на своєму каналі в Youtube розповіла астролог Василіса Володіна, передає видання OBOZREVATEL.

Гороскоп на квітень: астролог назвала найнебезпечніші дні для п'яти знаків Зодіаку

Близнюки

За словами фахівця, з 4 квітня представників цього знака чекає багато зустрічей і поїздок. Однак, якщо перестаратися з активністю, то після 20 квітня є ризик відчути брак сил і фінансів. Астролог вважає, що слід раціонально розподіляти свою енергію та силу. 2 і 10 квітня стануть вдалими днями для Близнюків, а ось 24-25 квітня — високостресові дні.

Діва

Навіть в повсякденних ситуаціях може здатися, що представники цього знака Зодіаку "грають з вогнем". Підтвердженням цьому може стати сильне відчуття невпевненості, до якого варто прислухатися, відклавши задуману дію. Астролог вважає, що 17-18 та 24 квітня Діви повинні бути особливо уважні та обережні.

Скорпіон

За словами астролога, протягом усього квітня ці знаки Зодіаку будуть на межі напруги. Фахівець вважає, щоб направити енергію в потрібне русло, потрібно задати найбільш значущу мету і не розпорошуватися на інші. Помилки, які Скорпіони можуть допустити з 1 по 10 квітня, обернуться неприємностями і проблемами, які будуть вирішуватися протягом декількох місяців.

Стрілець

Астролог повідомляє, що основною темою квітня для Стрільців стануть діти або плани завести їх. Займатися питаннями поповнення в родині потрібно в першій половині квітня, оскільки в другій половині місяця доведеться серйозно зайнятися здоров'ям. Повідомляється, що інші справи краще планувати на першу половину квітня.

Риби

Для представників цього знака Зодіаку місяць почнеться з неприємного конфлікту або інциденту з близькими людьми. Напружена ситуація в найближчому оточенні може тривати до 20 квітня. За словами астролога, Рибам дуже важливо не планувати нічого грандіозного в наступному місяці.

Раніше портал "Коментарі" розповідав про п'ять знаків Зодіаку, серед яких найчастіше зустрічаються довгожителі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини