Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на четвер, 17 червня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на четвер, 17 червня, для кожного знака Зодіаку

Сьогодні краще займатися тільки звичними справами, що не вимагають активних дій і невиправданого ризику

17 червня 2021, 06:55
Поділіться публікацією:

Гороскоп на четвер, 17 червня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Овен

Нестабільна ситуація з готівкою і безготівковими коштами. Проявляйте силу волі і контроль над бажаннями, це не найкращий час, щоб позичати. Увага фінансових документів!

Телець

Жінкам-Тельцям сьогодні належить побачення. Зірки попереджають, що строгість у дотриманні зовнішніх пристойностей, що межує з ханжеством, може відштовхнути супутника. Замкнутість і деяка холодність в спілкуванні призведе чоловіків-Тельців до негативних змін в особистому житті.

Близнюки

Сьогодні краще займатися тільки звичними справами, що не вимагають активних дій і невиправданого ризику. Не варто приймати важливих рішень, які спричинять негативні наслідки. Вам належить відстоювати свої погляди.

Рак

Ймовірно, сьогодні ви почуєте багато хороших слів на свою адресу, що, безумовно, буде приємним. Не виключено, що жінки-Раки зможуть спробувати свої сили у суспільстві або залучити до своїх проєктів нових союзників. Чоловіки-Раки отримають звістку, яке дозволить знайти нове джерело заробітку.

Лев

Будьте сьогодні уважні, роблячи покупки, — вірогідні обман або марна трата грошей. Слід також утриматися від поїздок на базар, від споживання м'ясної їжі і спиртних напоїв — можливе отруєння або розлад здоров'я. Постарайтеся провести більше часу на відкритому повітрі: займіться благоустроєм дачної ділянки, сходіть на прогулянку в ліс, до річки.

Діва

День обіцяє удачу при зверненні до начальства, меценатам, в урядові та громадські організації. Уміння контролювати ситуацію і послідовність у досягненні мети створить передумови для підвищення матеріального становища або благополучного вирішення справи.

Терези

Настрій відмінний, усі навколо милі і прекрасні, та й взагалі, удача сама пливе в руки. Головне, не відлякайте її. А для цього не повторюйте помилок зі старої з казки Пушкіна — словом, не заривайтеся.

Скорпіон

А ось Скорпіонам зараз саме час спокійно відпочити: виспатися, не поспішаючи погортати газету, повозитися з дітьми, запросити в гості пару найближчих друзів. Загалом, радіємо життю в енергозберігаючому режимі.

Стрілець

Негатив витає в повітрі. Не звертайте уваги на дрібні негаразди і не гарячіться з будь-якого приводу — тоді день складеться зовсім непогано. Навколишні поводяться, м'яко кажучи, не зовсім адекватно — так тримаєтеся від них подалі.

Козоріг

Гарний час для спілкування з ріднею, в тому числі для візитів ввічливості. Нагадають про себе проблеми, які ви вважали актуальними багато днів тому, так що доведеться повернутися трохи в минуле. Крім того, буде багато суєти, метушні з дрібними негараздами, несподіваних зустрічей і дивних розмов.

Водолій

На дорогах пробки, на роботі аврал, в гаманці гуляє вітер, огидна погода. Але якщо не вплутуватися в конфлікти і спокійно займатися своєю справою, нічого страшного не трапиться.

Риби

Герої сьогодні стануть жертвами, так що не рвемося на передову, а тихо-мирно лагодили примус. Увечері гороскоп на сьогодні радить розвіятися і сходити куди-небудь разом з сім'єю або коханою людиною.

Нагадаємо, добре починати здійснення будь-яких задумів. Імпульс, який ви додасте справах в цей день, буде підтримувати їх протягом всього місяця. Цілеспрямовано витрачайте сили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення


Новини