Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на цей тиждень 20 – 26 грудня 2021 року: прогноз для всіх знаків Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на цей тиждень 20 – 26 грудня 2021 року: прогноз для всіх знаків Зодіаку

Новий тиждень грудня буде значно спокійнішим за попередній, хоча і принесе не менше сюрпризів

21 грудня 2021, 01:04 comments2886
Поділіться публікацією:

Актуальний гороскоп цього тижня має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає на вас 20 – 26 грудня 2021 року. Новий тиждень грудня буде значно спокійнішим за попередній, хоча й принесе не менше сюрпризів. Проте деяким знакам Зодіаку вдасться відпочити і набратися сил для нових звершень, повідомляє Радіо Maximum. Що ж зірки пророкують вам? Читайте гороскоп, щоб бути готовим до будь-яких несподіванок долі.

Гороскоп на цей тиждень 20 – 26 грудня 2021 року: прогноз для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)


Овен
Овнів чекає насичений, але приємний тиждень, коли більшість справ вдаватиметься легше, ніж очікується. Тому не лінуйтеся, правильно плануйте свій час та не забувайте мріяти. Останнє допомагає набиратися натхнення та рухатися вперед.


Телець


У Тельців новий тиждень зими пройде набагато позитивніше, ніж вони гадають. Так що вмикайте хорошу музику, запасайтеся хорошим настроєм і з посмішкою займайтеся тим, що потрібно. Рік добігає кінця, а у вас чимало планів на його завершення.


Близнюки


Близнюкам астрологи радять цього тижня зосереджуватися лише на ключових справах, а вже тоді розпорошуватися на спонтанній події. Так само і з бажанням швидко перевлаштувати будинок чи кардинально змінити зачіску – краще дайте цим ідеям більше часу на роздуми.


Рак


Раки отримають нову порцію енергії та натхнення, і настав час діяти активніше. Спробуйте новий підхід до справ із перервами. Це дозволить встигати більше, а також не витрачати чимало фізичних та моральних сил. Також не забувайте зваблюватися маленькими приємними подарунками.


Лев


Левам астрологи рекомендують вписати у свій щільний графік та час на відпочинок. Перерви на каву, літературу, фільми та фізичну активність вам дійсно потрібні! Завдяки цьому вдасться відновити баланс і набратися сил та натхнення для важливих справ, так що не забудьте відпочити.


Діва


Дівам слід зосередити увагу на наведенні порядку навколо себе та у власних думках. Настав час розпрощатися з усім старим і тим, що заважає рухатися активно вперед. Чим швидше ви це зробите, тим легше буде розібратися з усіма завданнями, що стоять перед вами. Тож не відтягуйте до останнього.


Терези


Терезам фінальний тиждень грудня принесе порцію натхнення, тому нею слід скористатися максимально. Досить відкладати на інший час і чекати на вдалий момент. Час діяти і докладати всіх можливих зусиль, щоб наблизитися до бажаного. Ви справді на це здатні.


Скорпіон


Скорпіонам астрологи наполегливо рекомендують присвятити цей тиждень здобуттю нових знань та виконанню справді важливих справ. А у вихідні не зайвим буде зібратися з близькими, поділитися своїм теплом та виявити максимум підтримки. Так вдасться відновити гармонію.


Стрілець


Стрільці з успіхом не планують розлучатися взагалі, тому й новий грудневий тиждень буде досить сприятливим для представників цього знаку Зодіаку. Спробуйте нормалізувати свій робочий графік так, щоб встигати та відпочити, та якісно попрацювати. Також не нехтуйте розмовами з близькими.


Козоріг


Козерогам астрологи радять зараз дотримуватися міри у всьому. Тому цим працьовитим людям не варто брати на себе багато справ. Відпочинок обов'язковий, але він не повинен перетворюватися на список домашніх справ або надмірну лінь. Пам'ятайте про гармонію та рівновагу.


Водолій


Водоліям новий тиждень зими принесе чимало святкового настрою та святкових справ. Але тільки вам під силу впоратися з ними на найвищому рівні, не втрачаючи при цьому самовладання. Не втрачайте свій запал і рухайтеся до цілей.


Риби


Рибам астрологи радять наприкінці року присвятити більше часу собі та перестати шукати недоліки. Зараз такий час, коли потрібно більше боротися за своє щастя та менше хвилюватись, бо ви не здатні змінити. Новий рік принесе більше радості.


Нагадаємо, рік Водяного Тигра — ідеальний час для пошуку другої половинки. Любовний гороскоп на 2022 рік розповість, чого чекати знакам від стосунків, які зміни будуть у них попереду та які сюрпризи долі можна розраховувати у новому році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини