Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на 15 січня для всіх знаків Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на 15 січня для всіх знаків Зодіаку

Від того, що обере людина, залежатиме не лише її доля, а й життя оточуючих

15 січня 2021, 09:11
Поділіться публікацією:

Згідно з астропрогнозом, 15 січня — день важливого вибору між вічними суперниками — добром і злом — від того, що вважатиме за краще людина, залежить як її доля, так і життя оточуючих, передає ТСН.

Гороскоп на 15 січня для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп 15 січня - фото з відкритих джерел

Овен (21.03 — 20.04)

Відповідь на важливе життєве питання сьогодні може прийти уві сні. Однак зірки застерігають, що головне — не забути, що саме ви побачите, адже надалі це буде багато значити для вас.

Телець (21.04 — 21.05)

Сьогодні Тельцям зірки пророкують напругу і конфлікт. Саме від того, як ви себе поведете, чи зможете стримати емоції буде залежати ваше майбутнє — аж до втрати роботи або розставання з коханою людиною.

Близнюки (22.05 — 21.06)

Астропрогноз говорить, що сьогодні у вашому житті може з'явитися старий знайомий, з яким ви не спілкувалися тривалий час. Однак варто поставитися до цієї зустрічі з особливою обережністю — адже не виключено, що ця людина буде переслідувати корисливу мету.

Рак (22.06 — 22.07)

Зірки радять не реагувати на шпильки та дурні жарти з боку вашого оточення, а проігнорувати адресоване хамство або грубість, тому що дати відсіч сьогодні вам буде складно.

Лев (23.07 — 21.08)

У представників цього знака Зодіаку сприятливий день, щоб зробити вибір на користь свого здоров'я, правильного харчування, перегляду раціону, а також заняття спортом.

Діва (22.08 — 23.09)

Через втому у вас може з'явитися бажання кинути все і замкнутися в кімнаті, якомога далі від очей оточуючих. Зірки радять зібрати всю волю в кулак і почекати, адже зовсім скоро у вас відкриється друге дихання.

Терези (24.09 — 23.10)

Сьогодні не варто з'ясовувати стосунки з близькими людьми — конструктиву в таких розмовах не буде, а ось приводів для серйозного скандалу і затяжного конфлікту — хоч віднімай.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Астрологи радять провести день із близькими людьми або на самоті, і зовсім захистити себе від нових знайомств або зустрічей з малознайомими людьми.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Почуття незадоволеності собою і своєю роботою може накотити раптово і довести до апатії: не варто брати його близько до серця, воно піде так само швидко, як і прийшло.

Козеріг (22.12 — 20.01)

Сьогодні зірки радять не вступати в конфлікт з близькою людиною, адже навіть через дрібний розбрат може статися великий скандал, який може закінчитися розлукою.

Водолій (21.01 — 18.02)

Сприятливий день, щоб приступити до реалізації важливого професійного проекту — попри непрості енергії дня, будь-яка справу в цей час увінчається успіхом.

Риби (19.02 — 20.03)

Енергія буде бити ключем: щоб вона не розірвала вас зсередини — в буквальному сенсі цього слова — необхідно обов'язково знайти собі заняття.

Раніше "Коментарі" називали головного грошового щасливчика січня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини