Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на 14 лютого
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на 14 лютого

Будьте уважні при розрахунках в магазині, оскільки є небезпека стати жертвою обману або крадіжки

14 лютого 2021, 07:01 comments1157
Поділіться публікацією:
Гороскоп на 14 лютого для кожного знака Зодіаку

Овен

Гороскоп на 14 лютого

Гороскоп. Фото kolobok.ua

Вам зараз необхідні позитивні емоції, постарайтеся походити по магазинах або купити собі приємну дрібницю. У спілкуванні з малознайомими людьми тримайте дистанцію, що не розкривайте своїх секретів.

Телець

Настав час трохи перепочити. Якщо у вас такої можливості немає, то виконуйте лише найнеобхідніші справи і не беріть на себе підвищених зобов'язань. Намагайтеся в день всіх закоханих не думати про роботу, а просто налаштуватися на позитивний лад, навіть якщо у вас немає своєї половинці.

Близнюки

Негативні думки, скандали вам зараз ні до чого. По можливості не беріть участі в дискусіях і конфліктах. Якщо вас викликали на роботу у свято — намагайтеся не піддаватися негативним думкам.

Рак

Не сваріться зі своєю другою половинкою, а постарайтеся зробити їй приємне в цей день: запросіть в кафе або просто погуляти. Ідіть будь-яким способом від суперечок, вони можуть стати початком великого конфлікту.

Лев

Чи не конфліктуйте, уникайте сварок і не забувайте, що сьогодні краще йти на поступки з близькою людиною. Можна покластися на старі зв'язки, які відкриють нові перспективи.

Діва

У вас сьогодні гарний настрій і хороший день в принципі. Вам не доведеться справлятися із завданнями власними силами — друзі і союзники готові прийти на допомогу.

Терези

Молодим людям буде складно знаходити спільну мову з батьками, намагайтеся абстрагуватися і будь-який скандал перенести на інший день.

Скорпіон

Чи не найкращий час для нових справ, подумайте ще раз і перенесіть на робочий час. При спілкуванні з членами сім'ї, особливо зі старшими родичами, не стискаючи палицю.

Стрілець

Намагайтеся всі заплановані сьогодні справи робити спокійно, без скандалів. Не нехтуйте допомогою людей, які щиро бажають вам добра.

Козоріг

Не давайте свою допомогу в конфлікті інших людей, вас можуть втягнути в скандал, який ви будете видихати ще довго. Не йдіть на поводу у чужих примх. Більше часу присвятіть справах, що приносять вам радість

Водолій

Хороший спокійний для вас день. Уникайте вирішення фінансових питань. Зараз не беріть кредитів і не давайте грошей у борг. 

Риби

Беріть свою половинку і їдьте в ресторан або з друзями на посиденьки. Можете просто приємно провести час в компанії друзів. Походи по магазинах також принесуть радість. Не забудьте купити подарунок коханій людині.

Нагадаємо, в цей день ваша нервова система може бути надзвичайно чутливою. При виконанні повсякденної роботи намагайтеся братися за ті справи, які не вимагають великих витрат часу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини