Головна Новини Дозвілля психологія Головні проблеми віддаленої роботи
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні проблеми віддаленої роботи

Робітники на дистанційній роботі витрачають багато часу і сил на виконання завдань

21 січня 2021, 23:00
Поділіться публікацією:

Аналітики платформи управління проектами для команд зробили дослідження та розповіли про головні проблеми дистанційної роботи. Дану інформацію надає видання Asana.

Головні проблеми віддаленої роботи

Мінуси дистанційної роботи. Фото: livejournal.com

Виявляється, що на віддаленій роботі працівники почали витрачати на 60 відсотків більше часу не на саму роботу, а на проведення корпоративних відеозустрічей та координацію трудових процесів.

Загалом ефективності робітників вдома заважають 3 фактори: великий обсяг завдань, надлишок електронних повідомлень та відеозустрічі.

Щоб віднайти ці фактори, було проведено опитування тринадцяти тисяч людей з різних куточків світу, які були вимушені перейти на дистанційну роботу під час пандемії коронавірусу.

Аналітики помітили, що 87 % робітників виникала проблема — вони затримувалися та працювали понаднормово.

Це пов'язано з тим, що більшості людей все ж доволі важко перемикатися з домашніх справ на роботу. Значна частина опитуваних розповіли, що під час віддаленого формату роботи, вони почали почувати емоційне вигорання.

Також, 62 відсотки з усіх опитаних почували "синдром самозванця". Це психологічне явище, при якому людина не здатна приписати свої досягнення власним якостям, здібностям і зусиллям. Незважаючи на зовнішні докази їх спроможності, люди, схильні до синдрому, продовжують бути впевненими в тому, що вони не заслуговують успіху, якого досягли. Найчастіше з цією проблемою стикалися працівники, у яких є діти.

Раніше сайт "Коментарі" писав, що стало відомо назву гамбургеру, який доводить до серцевого нападу. Автори страви чесно попереджують про шкоду гамбургера, який офіційно визнаний найшкідливішим в світі, але відбою від відвідувачів немає. Що це за гамбургер, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини