Головна Новини Дозвілля психологія Фінансовий гороскоп на прийдешній тиждень
commentss НОВИНИ Всі новини

Фінансовий гороскоп на прийдешній тиждень

Щоб фінансове становище залишалося стабільним, прислухайтесь до порад астрологів

16 листопада 2020, 07:00
Поділіться публікацією:

Овен

Фінансовий гороскоп на прийдешній тиждень

У понеділок і середу вам бажано розглянути можливість укласти угоди — вони будуть виграшні за умови досконального вивчення всіх пунктів контракту. А ось в четвер краще утриматися від рішучих кроків — ризик буде невиправданим, а втрати — великі. У суботу можливі незаплановані витрати.

Телець

Постарайтеся не звертати увагу на плітки, тому що повіривши деякими чутками, ви ризикуєте наробити масу дурниць. Ваше матеріальне становище цілком стійко і ніякі фінансові витрати найближчим часом не передбачаються.

Близнюки

Починається тиждень, який стане сприятливою для зміцнення вашого фінансового становища. Працювати будете із задоволенням, грядуть цікаві знайомства і пристойний дохід.

Рак

Не лякайтеся розтрат, якими загрожує вся наступний тиждень — вони стануть приємними і захоплюючими. А ось у другій частині тижні ваші розтрати повернуться у вигляді несподіваних прибутків.

Лев

Сміливо укладайте угоди на цьому тижні — вони будуть особливо вдалі. Але є одне "але" для досягнення успіху — постарайтеся уникнути конфлікту інтересів. На вихідних чекайте несподіваного прибутку.

Діва

Все те, що ви не встигли "закрити" на минулому тижні, може привести до фінансових втрат. Задумайтеся про те, щоб стати більш пунктуальним. У четвер бажано уникати авантюрних історій.

Терези

Постарайтеся продумати кожен робить крок на цьому тижні. Можливо, можна чимось пожертвувати зараз, щоб більше отримати потім.

Скорпіон

Ваші фінанси будуть стійкі на цьому тижні як ніколи. Прийміть цей успіх і отримаєте більший прибуток. Крім того, ваші здібності та досвід можуть знадобитися потенційним клієнтам. Чекайте вигідної пропозиції.

Стрілець

У першій половині тижня вас чекають серйозні доходи. Водночас в понеділок вам доведеться конкурувати, і поки не відомо, в якій ролі ви в підсумку виявитеся — програв чи переможця. У п'ятницю зверніть увагу на документи, які підписуєте.

Козеріг

У понеділок, нарешті, ви знайдете відповідь на фінансове питання, який намагаєтеся давно вирішити. У четвер не виключені довгі наради.

Водолій

Постарайтеся утриматися від здійснення великих покупок, особливо у вівторок і п'ятницю. Краще подумайте про подарунки та відпочинок в новорічні свята. Доходи можливі в п'ятницю.

Риби

На цьому тижні постарайтеся, економити. У четвер можливо вдале підписання важливих договорів.

Раніше "Коментарі" писали про погоду на понеділок, 16 листопада.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини