Головна Новини Дозвілля психологія Фінансовий гороскоп на листопад: кому зірки пророкують багатство
commentss НОВИНИ Всі новини

Фінансовий гороскоп на листопад: кому зірки пророкують багатство

Одним доведеться добре попрацювати для отримання додаткового прибутку, а іншим на голову може впасти пасивний дохід

28 жовтня 2020, 11:48
Поділіться публікацією:

У листопаді більшу частину часу опікуватися нашими фінансами буде Венера. Вона дуже любить спокійне і розмірене життя, а тому спробує догодити всім. Однак деяким все ж пощастить поповнити свій бюджет набагато більше за інших. Серед таких щасливчиків опинилися Діви, Терези, Скорпіони, Риби та Овни, пише Slovofraza.

Фінансовий гороскоп на листопад: кому зірки пророкують багатство

Фінансовий гороскоп на жовтень. Фото: Егор Алеев/ТАСС

Діва

Добувати гроші в листопаді Дівам найкраще в парі з кимось. Частину відповідальності сміливо можна перекласти на партнера. Тягнути все на собі — зараз абсолютно ні до чого. Головне знайти таку ж раціональну людину, яка вкаже на додаткові джерела доходу.

Терези

У Терезів буде відмінно працювати чуття на гроші. Інтуїція підкаже, куди саме слід рухатися, щоб отримати максимальний прибуток. А природне вміння спілкуватися з людьми і приємна зовнішність тільки допоможуть поповнити сімейний бюджет.

Скорпіон

Вже 21 листопада Венера перейде в знак Скорпіона. І він уже своїх підопічних точно не образить. На залучення грошей працюватимуть їхнє вміння ризикувати, а також потужна енергетика. Завдяки сексуальному магнетизму, в житті можуть з'явитися заможні шанувальники.

Риби та Овни

У представників цих знаків зодіаку в листопаді з зароблянням грошей не складеться. Але і бідувати вони точно не будуть. Вони зможуть спокійно жити коштом інших, або ж на голову їм впаде пасивний дохід. Це може бути прибуток від минулих інвестицій або ж соціальні виплати. Щоправда, є небезпека, що і Риби та Овни можуть піддатися спокусі взяти кредит на красиве життя. Виплачувати то його рано чи пізно все одно доведеться.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, коли в листопаді найкраще стригтися за місячним календарем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини