Головна Новини Дозвілля психологія Дзеркальні дати 2022 року: що не можна робити в "магічні" дні
commentss НОВИНИ Всі новини

Дзеркальні дати 2022 року: що не можна робити в "магічні" дні

Астрологи розповіли, скільки у 2022 році буде дзеркальних дат і що у "магічні" дні не варто робити

14 січня 2022, 11:10
Поділіться публікацією:

У 2022 році людство очікує кілька дзеркальних дат, які, за словами астрологів, будуть наповнені сильною енергією. Такі дні здатні змінити життя, тому важливо випромінювати позитивні думки.

Дзеркальні дати 2022 року: що не можна робити в "магічні" дні

Коли у 2022 році будуть дзеркальні дати (фото з відкритих джерел)

Новий рік проходить під знаком Чорного Водяного Тигра, який має "хижий" і вибуховий характер, але це трохи заспокоюватиме "двійки", присутні в комбінації 2022 року. Експерти кажуть, що ця цифра свідчить про гармонію, а "нуль" сприяє позитивній енергетиці.

Отже, коли 2022 року будуть дзеркальні дати?

02.02.2022. Цей день може принести успіх у професійній сфері, тому сприятливий для нових починань, укладання угод та важливих переговорів. Не пропустіть можливість реалізувати свої бізнес-ідеї.

12.02.2022. Ще одна "магічна" дата лютого, яка буде наповнена любовною енергією та романтикою. Експерти кажуть, що вона ідеально підходить для укладання шлюбів.

22.02.2022. Це найпотужніший день 2022 року, тому що абсолютно "дзеркальний". Він збігається з 22 місячним днем і припадає на другий день тижня — вівторок. Нумерологи кажуть, що цього дня потрібно займатися візуалізацією своїх бажань, бо у Всесвіт йтиме потужний потік енергії.

12.12.2022. Цей день пройде під знаком рівноваги, оскільки сума перших чотирьох цифр дзеркальної дати 12.12.2022 дорівнює сумі других. Намагайтеся присвятити час собі, подумайте, чого ви хочете і як це можна реалізувати.

22.12.2022. Це остання "магічна" дата поточного року і вона ідеально підходить для підбиття підсумків та самоаналізу. Подумайте, наскільки цей рік був для вас продуктивним, що ви хочете змінити та напишіть свої цілі на наступний рік.

Експерти кажуть, що дзеркальні дати дуже сильні, тому в ці дні не можна думати про погане та виявляти негатив. Намагайтеся уникати сварок, стресів, конфліктів ні на роботі, ні вдома. Пам'ятайте, що Всесвіт може втілити у реальність усі ваші думки, тому нехай вони будуть лише добрими та позитивними.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які дні в січні 2022 року очікуються магнітні бурі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини