Головна Новини Дозвілля психологія Дуже смачні та прості страви з фаршу: приготує будь-який
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуже смачні та прості страви з фаршу: приготує будь-який

Прості рішення для тих, хто не любить стояти біля плити і при слові "фарш" представляє лише котлети та макарони по-флотськи.

2 лютого 2022, 01:25 comments8212
Поділіться публікацією:

Фарш – штука зручна, він може довго лежати у холодильнику, а варіантів того, що приготувати з м'ясного фаршу є сотні. Тож наші господині щодня шукають, що приготувати з фаршу. Прості рішення для тих, хто не любить стояти біля плити і при слові "фарш" представляє лише котлети та макарони по-флотськи. У вас є всі шанси здивувати себе та близьких! Пише радіо MAXIMUM.

Дуже смачні та прості страви з фаршу: приготує будь-який

Рецепт - фото з відкритих джерел

ТОМАТНИЙ СУП З ФАРШЕМ, КВАСОЛІВ І ПАСТОЮ

Нам знадобиться:

Фарш свинячий 450 г

Квасоля консервована 420 г

Помідори, консервовані без шкірки

Паста дрібна для супу

Морква 1шт.

Селера

Оливкова олія

Цибуля ріпчаста

Часник

Лавровий лист

Спеції за смаком

Сир пармезан

Як приготувати:

У великому сотейнику або в товстостінній каструлі розігріти оливкову олію, висипати цибулю, моркву та селеру, готувати на повільному вогні, помішуючи близько 5 хвилин. Додати фарш та часник, готувати, помішуючи, в коричневий колір фаршу.

Додати в сотейник лавровий лист, орегано та червоний перець. Викласти помідори та залити бульйоном. Накрити кришкою сотейник, готувати томатний суп із фаршем на середньослабкому вогні близько 30 хвилин.

Ввести в сотейник (каструлю) квасолю та пасту, готувати 5-8 хвилин до готовності останньої. Посолити, поперчити суп, додати петрушку, зняти із плити. Видалити лавровий лист.

Подавати томатний суп із фаршем у порційних тарілках, посипавши сиром.

КАБАЧКИ, ЗАПЕЧЕНІ У ДУХІВЦІ, З ФАРШЕМ І РИСОМ

Нам знадобиться:

Кабачки 3шт.

Фарш м'ясний 100-150 г

Рис. 2 ст. ложки

Помідори 3-4 шт.

Сир твердий 150 г

Сіль

Перець

Сметана

Томат-поста

Як приготувати:

Відварити рис і змішати з|із| м'ясним фаршем, посолити, поперчити і перемішати. Кабачки нарізати кружальцями завтовшки 5 мм. Помідори нарізати тоншими кружальцями.

На кожен кабачковий кружечок викласти 1 ст. ложку фаршу, зверху помістити кружальце помідора. У такому вигляді кабачки щільно укласти на деко бічними поверхнями нагору. Додати в томат-пасту сметану та воду (200 г). Посолити та перемішати.

Залити підготовленою консистенцією кабачки з фаршем та помідорами. Відправити у розігріту духовку на 35 хвилин. За 5-7 хвилин до готовності посипати кабачкову запіканку тертим сиром і поставити в духовку. Кабачки, запечені у духовці з фаршем, рисом та помідорами, готові.

Нагадаємо, бельгійські вафлі з білком — відмінний сніданок. Низькокалорійні протеїнові вафлі відмінно підійдуть для спортсменів і стежать за фігурою. Протеїн дає своє задоволення та смак і звичайно ж білок! Вафлі з додаванням протеїну як джерела додаткового білка добре підійдуть як для сніданку, так і для перекусу



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини