Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Фарш – штука зручна, він може довго лежати у холодильнику, а варіантів того, що приготувати з м'ясного фаршу є сотні. Тож наші господині щодня шукають, що приготувати з фаршу. Прості рішення для тих, хто не любить стояти біля плити і при слові "фарш" представляє лише котлети та макарони по-флотськи. У вас є всі шанси здивувати себе та близьких! Пише радіо MAXIMUM.
Рецепт - фото з відкритих джерел
ТОМАТНИЙ СУП З ФАРШЕМ, КВАСОЛІВ І ПАСТОЮ
Нам знадобиться:
Фарш свинячий 450 г
Квасоля консервована 420 г
Помідори, консервовані без шкірки
Паста дрібна для супу
Морква 1шт.
Селера
Оливкова олія
Цибуля ріпчаста
Часник
Лавровий лист
Спеції за смаком
Сир пармезан
Як приготувати:
У великому сотейнику або в товстостінній каструлі розігріти оливкову олію, висипати цибулю, моркву та селеру, готувати на повільному вогні, помішуючи близько 5 хвилин. Додати фарш та часник, готувати, помішуючи, в коричневий колір фаршу.
Додати в сотейник лавровий лист, орегано та червоний перець. Викласти помідори та залити бульйоном. Накрити кришкою сотейник, готувати томатний суп із фаршем на середньослабкому вогні близько 30 хвилин.
Ввести в сотейник (каструлю) квасолю та пасту, готувати 5-8 хвилин до готовності останньої. Посолити, поперчити суп, додати петрушку, зняти із плити. Видалити лавровий лист.
Подавати томатний суп із фаршем у порційних тарілках, посипавши сиром.
КАБАЧКИ, ЗАПЕЧЕНІ У ДУХІВЦІ, З ФАРШЕМ І РИСОМ
Нам знадобиться:
Кабачки 3шт.
Фарш м'ясний 100-150 г
Рис. 2 ст. ложки
Помідори 3-4 шт.
Сир твердий 150 г
Сіль
Перець
Сметана
Томат-поста
Як приготувати:
Відварити рис і змішати з|із| м'ясним фаршем, посолити, поперчити і перемішати. Кабачки нарізати кружальцями завтовшки 5 мм. Помідори нарізати тоншими кружальцями.
На кожен кабачковий кружечок викласти 1 ст. ложку фаршу, зверху помістити кружальце помідора. У такому вигляді кабачки щільно укласти на деко бічними поверхнями нагору. Додати в томат-пасту сметану та воду (200 г). Посолити та перемішати.
Залити підготовленою консистенцією кабачки з фаршем та помідорами. Відправити у розігріту духовку на 35 хвилин. За 5-7 хвилин до готовності посипати кабачкову запіканку тертим сиром і поставити в духовку. Кабачки, запечені у духовці з фаршем, рисом та помідорами, готові.
Нагадаємо, бельгійські вафлі з білком — відмінний сніданок. Низькокалорійні протеїнові вафлі відмінно підійдуть для спортсменів і стежать за фігурою. Протеїн дає своє задоволення та смак і звичайно ж білок! Вафлі з додаванням протеїну як джерела додаткового білка добре підійдуть як для сніданку, так і для перекусу
Новини