Головна Новини Дозвілля психологія До добра не доведе: чому не можна спати навпроти дзеркала
commentss НОВИНИ Всі новини

До добра не доведе: чому не можна спати навпроти дзеркала

З відображенням в дзеркалах пов'язано чимало прикмет у всьому світі

12 листопада 2020, 17:55
Поділіться публікацією:

Мабуть, кожен хоч раз чув про те, що не можна спати навпроти дзеркала, тому що це призведе до проблем. Психологи та експерти по фен-шуй більш детально розповіли, в чому ж небезпека дзеркала.

До добра не доведе: чому не можна спати навпроти дзеркала

фото з відкритих джерел

Забобонні люди не вішають у спальні дзеркал, тому що вважають їх провідниками в інший світ, адже за допомогою цього предмета люди колись ворожили та викликали духів. І найчастіше робили це в нічний час. І попри те, що зараз мало хто вірить у прикмети, деякі побоюються спати напроти дзеркала.

Езотерики вважають, що дзеркало служить порталом, яке може втягнути душу сплячої людини й вона там заблукає. Ще кажуть, що дівчина, яка спить напроти дзеркала, може залишитися незаміжньою, тому що цим відлякує своє щастя.

Фахівці з фен-шуй розповідають, що дзеркало може порушити позитивну енергію в кімнаті, тому необхідно дотримуватися кількох правил. Якщо у вашій спальні висить дзеркало, то воно обов'язково повинно бути круглим, без візерунків, а ще в ньому не повинні зображатися кути кімнати, тому що там можуть таїться злі духи.

Крім цього, категорично не можна розміщувати дзеркала один напроти одного, тому що ви створите нескінченний коридор, а це не обіцяє нічого хорошого.

Психологи ж вважають, що спати не можна напроти дзеркала тривожним людям, тому що вони можуть злякатися свого віддзеркалення, різко прокинувшись. А ще бачачи себе боковим зором, людині буде здаватися, що за нею хтось спостерігає, через це нервова система буде піддаватися стресу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому небезпечно спати до обіду у вихідні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини