Головна Новини Дозвілля психологія Чому новонароджений малюк не може скріпити союз своїх батьків
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому новонароджений малюк не може скріпити союз своїх батьків

Можливі проблеми, які виникнуть у відносинах пари з появою малюка

19 січня 2021, 14:36
Поділіться публікацією:

Новонароджена дитина буде перебувати у центрі уваги, забираючи увесь ваш вільний час. Дуже часто між подружжям виникають суперечки з приводу домашніх справ, сварки стають частішими, а інтимність скорочується.

Чому новонароджений малюк не може скріпити союз своїх батьків

Розбіжності в сім'ї. Фото: depositphotos

Обсяг роботи, який повинен бути виконаний щодня, означає, що в кінці дня ви будете відчувати себе втомленою. Також багато жінок після пологів не в змозі швидко втратити вагу, набрану за час вагітності, і тому не відчувають себе привабливими. Фінансові труднощі, з якими може зіткнутися молода сім'я з появою малюка покладає ще більше стресу на пару. Жінка у зв'язку з тривалою відсутністю чоловіка вдома може відчувати гнів і обурення, пов'язане з почуттям, що подружжя віддаляється один від одного. Зрештою, ви усвідомлюєте, що мало часу проводите з чоловіком і вам просто необхідно побути наодинці з ним.

Найпоширенішою причиною розбіжностей між молодими батьками є невідповідність між очікуваннями та реальністю, але чим більше ви плануєте, що і як робити перед появою первістка, тим менше сюрпризів і менше конфліктів виникне після його появи. Обговоріть, як кожен з вас бачить своє життя в період, коли вас стане троє. Як ви будете ділити роботу по дому? Як ви будете проводити свій особистий час і час удвох з половинкою? Якщо ваш партнер хоче проводити вечір кожної п'ятниці зі своїми друзями, тоді, можливо він може доглядати за дитиною в суботу вранці, в той час, як ви йдете на заняття з пілатесу, на манікюр або просто насолоджуєтеся чашкою чаю. Обговорення цих деталей може здатися передчасним, але якщо ви будете чекати дитинку, перш ніж розберетеся з усім цим, то потім ви будете почувати себе дуже втомленими для таких розмов.

Ми віддаємо увесь час і енергію дітям, і вважаємо, що чоловік є дорослою людиною, яка здатна подбати про себе самостійно. Але відкласти шлюб на задній план означає створити простір для зростаючого обурення, що і викликає розбіжності серед пар. З появою малюка парі необхідно знайти час для продовження вивчення один одного і з'єднання, тому психологи рекомендують парам проводити дві години тільки удвох один раз в тиждень.

Раніше "Коментарі" писали про найпоширеніші проблеми зі шкірою, м'язами та суглобами, з якими стикаються більшість жінок після пологів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.parents.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини