Головна Новини Дозвілля психологія Це варто знати: п'ять речей, які псують зовнішній вигляд жінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Це варто знати: п'ять речей, які псують зовнішній вигляд жінки

Експерти склали короткий перелік речей, які можуть безнадійно зіпсувати вигляд жінки

21 лютого 2022, 17:30
Поділіться публікацією:

Кожній дівчині завжди хочеться виглядати красиво і стильно, щоб ловити на собі увагу чоловіків, тому в хід йде косметика, дорогі речі й навіть пластичні операції. Але насправді, "здешевити" образ та зовнішній вигляд дівчини можуть "дрібниці", на які мало хто звертає увагу.

Це варто знати: п'ять речей, які псують зовнішній вигляд жінки

Що псує зовнішній вигляд жінки (фото з відкритих джерел)

Посічене волосся

Доглянуте та красиве волосся — візитна картка дівчини. Потрібно стежити за тим, щоб локони були здорові, без посічених кінчиків, тому що стрижка також є важливим елементом іміджу.

Сутулість

Рівна і красива постава робить жінку більш привабливою. Підсвідомо чоловіки звертають увагу на представниць прекрасної статі, які заявляють про свою впевненість, а сутулість перетворює жінку на "сіру мишу".

Нецензурні слова, гучна мова

Жінка повинна стежити за своєю промовою і менше вживати нецензурну лексику, бо це може відштовхувати чоловіків і вказувати на її маленький словниковий запас.

Запах

Від жінки повинен виходити приємний і чарівний аромат, а не запах поту, сигарет, алкоголю та дешевого парфуму.

Агресивність

Негатив, агресивна поведінка, знервованість — все це абсолютно не фарбує жінку, а навпаки, створює про неї неприємне враження. Чоловіки віддають перевагу більш ласкавим і відкритим жінкам.

Нагадаємо, багато жінок приховують свій справжній вік, але на тілі є зони, які можуть видавати його неозброєним оком. Що потрібно знати представницям прекрасної статі?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що жінка, яка приречена на самоту, може не тільки бути зовні непривабливою для чоловіків, а й мати цілу низку інших ознак. Сімейний психолог Андрій Миколаїв на своїй сторінці в Instagram розповів, чому жінка може сама руйнувати своє щастя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини