Головна Новини Дозвілля психологія Будьте обережні: які знаки Зодіаку вміють майстерно маніпулювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Будьте обережні: які знаки Зодіаку вміють майстерно маніпулювати

Астрологи назвали представників зодіакального кола, які вміють маніпулювати людьми у своїх цілях

5 квітня 2022, 06:30 comments2698
Поділіться публікацією:

У світі маніпуляція — поширений прийом, яким вміють майстерно користуватися деякі люди, щоб досягти своєї мети. Астрологи назвали представників зодіакального кола, які мають особливу силу прихованого впливу, тому з ними потрібно бути обережнішими.

Будьте обережні: які знаки Зодіаку вміють майстерно маніпулювати

Названо головних маніпуляторів серед знаків Зодіаку (фото з відкритих джерел)

1 місце – Скорпіон

Експерти кажуть, що цей знак є одним із найпотайніших. Скорпіони досить емоційні люди, але не варто торкатися їхніх особистих почуттів, інакше можна зіткнутися з їхньою темною стороною. Цей знак вміє маніпулювати оточуючими, вони навіть не підозрюють про те, як спритно Скорпіони обводять їх навколо пальця.

2 місце – Діва

Представники цього знака керують людьми та їх емоціями. Діви здатні швидко втертися в довіру і стати хорошим другом або ж лютим ворогом, все залежить від дій іншої людини.

3 місце – Риби

Люди, які народилися під цим знаком, відчувають оточуючих, тому від Риб досить складно приховати правду, вони вміють зчитувати людину буквально з першого знайомства. Цей знак витончено маніпулює іншими, нав'язуючи їм свою думку, видаючи її за істину. Щобільше, Риби не люблять відступати, тому з ними краще не вступати у конфлікти.

4 місце – Рак

Попри те, що Раки є дуже сентиментальними представниками зодіакального кола, з ними не можна розслаблятися. Цей знак вміє маніпулювати та чудово керувати іншими навіть на відстані.

5 місце – Овен

Овни – справжні маніпулятори, які не зупиниться ні перед чим. Вони, як правило, маніпулюють найпотаємнішими – почуттями оточуючих. У спілкуванні із ними треба бути обережнішими.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які знаки Зодіаку є найзлопамятнішими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини