Головна Новини Дозвілля психологія Без шансів: астрологи назвали три пари знаків зодіаку, які категорично не підходять один одному
commentss НОВИНИ Всі новини

Без шансів: астрологи назвали три пари знаків зодіаку, які категорично не підходять один одному

Деяким знакам Зодіаку практично неможливо ужитися під одним дахом

2 березня 2021, 11:55 comments6321
Поділіться публікацією:

На думку астрологів, коли у стосунки вступають представники знаків, які зовсім не сумісні по Зодіаку, складності та конфлікти неминучі.  Тому варто знати, яким людям варто триматися подалі один від одного, передає видання HB.

Без шансів: астрологи назвали три пари знаків зодіаку, які категорично не підходять один одному

Астрологи назвали три пари знаків зодіаку, які категорично не підходять один одному - фото з відкритих джерел

Овен і Рак (Вогонь — Вода)

Астрологи вважають, що досягти гармонії цій парі неможливо.  Владний Овен буде за кожного зручного випадку пригнічувати ранимого Рака, тим самим провокуючи скандали і конфлікти.  Фахівці впевнені, що різниця в темпераменті й життєвих пріоритетах буде дуже заважати представникам цих знаків знайти взаєморозуміння.  Головною метою Овна є реалізація у кар'єрі, а для Рака важлива стабільність і стосунки. Тому їх союз приречений на провал.

Близнюки і Козеріг (Повітря — Земля)

У представників цих знаків Зодіаку шанси на щасливе майбутнє також малі.  Близнюки непосидючі та непостійні, вони витають у хмарах і не піклуються про прийдешній день, що для більш приземлених Козерогів нестерпно.  Більш того, на думку астрологів, Близнюки вважають Козерогів повними занудами.

Скорпіон і Стрілець (Вода — Вогонь)

Дані два знаки є повною протилежністю.  Скорпіон — не прихильник змін, хоча сам не упустить можливості розкритикувати партнера.  А ось Стрілець відрізняється своїм оптимізмом, любить переїзди та подорожі.  Астрологи вважають, що він не зможе довго терпіти постійних нападок Скорпіона, тому представникам цих знаків практично неможливо ужитися під одним дахом.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, яким знакам Зодіаку пощастить у коханні в березні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини