Головна Новини Дозвілля психологія Астрологи назвали найжорстокіший знак зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Астрологи назвали найжорстокіший знак зодіаку

Цьому знаку зодіаку важко встановити контакт з іншими людьми

6 січня 2021, 22:25 comments2263
Поділіться публікацією:

Астрологи розповіли, який знак зодіаку найхолодніший та найжорстокіший. Виявляється, козороги вважаються справжніми деспотами. Їм доволі часто не вдається вживатися з людьми. Таку інформацію надає видання Slovofraza.

Астрологи назвали найжорстокіший знак зодіаку

Найжорстокіші люди за знаком зодіаку. Фото: sokrovennik.ru

Астрологи зазначили, що найбільше козороги люблять славу і домінування над людьми. Вони відчувають себе щасливими, коли досягають своїх цілей за будь-яких умов. Саме це робить їх жорстокішими за всі інші знаки зодіаку.

До того ж козороги — ідеалісти. Вони вимагають як від себе, так і від оточуючих бездоганності. Цей знак зодіаку рідко пробачає помилки та не дає другого шансу.

Козероги достатньо серйозні. Вони не звикли сміятися над собою. Тому, якщо якась людина скаже колючу чи неприємну фразу про козорога, навіть у жартівливій формі, одразу стане недругом.

Попри те, що всі люди помиляються, козороги вважають, що вони бездоганні. Така модель поведінки змушує дивитися на інших людей звисока.

Попри ці риси характеру, козороги достатньо вразливі. Часто у представників цього знаку зодіаку спостерігається низка комплексів та занижена самооцінка.

Нагадуємо, що астролог Влад Росс склав гороскоп на січень 2021 року і розповів, на який знак Зодіаку чекає успіх у фінансових справах. За словами фахівця, грошовим щасливчиком цього січня буде Стрілець. До удачі всіх, хто народився під цим знаком Зодіаку, буде приводити інтуїція, а найбільший успіх чекає Стрільців в справах, які пов'язані з нерухомістю. Астролог також підкреслив, що у цього знаку Зодіаку в січні також будуть складатися справи з різними торговими операціями.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, яким знакам зодіаку не судилося бути щасливими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

7 січня 2021, 00:36

все написанное прям в точку, у меня брат Козерог

Надежда

6 січня 2021, 23:31

Кто написал эту ерунду...у астролога нет мозгов...


Новини