Головна Новини Дозвілля психологія Астрологи назвали найбільш заздрісний знак зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Астрологи назвали найбільш заздрісний знак зодіаку

Заздрість в представниках цього знака зодіаку породжує впевненість в тому, що їх недооцінюють

11 вересня 2020, 06:15 comments4043
Поділіться публікацією:

Заздрісність людини далеко не завжди залежить від того, під яким знаком зодіаку вона народилася. Але іноді цієї негативною рисою характеру обдаровують зірки. Сама людина і рада б від неї позбутися, але заздрісність виявляється сильнішою. Найчастіше страждають через неї Тельці, стверджують астрологи. Про це пишуть "Подробности".

Астрологи назвали найбільш заздрісний знак зодіаку

Заздрість. Фото: media.elitsy.ru

Тельцям дійсно не пощастило. Заздрість найчастіше — це не отримана риса характеру. Вона дана їм від народження, і впоратися з нею вкрай складно. Представники цього знака страждають від того, що часто вважають себе недооціненими. Коли у інших, щось виходить краще, у Тельців погіршується настрій. Вони намагаються приховати це всіма силами. Але найчастіше впоратися з цим завданням не можуть.

Варто відзначити, що далеко не завжди їхня заздрість чорна. Тельці не бажають нікому зла. Вони лише хочуть отримувати більше і вважають, що нагорода, яка дісталася іншим, по праву належить тільки їм.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про те, які знаки зодіаку найпалкіші. Вогненним характером зірки обдарували п'ять знаків зодіаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини