Головна Новини Дозвілля психологія Астрологи назвали довгожителів серед знаків Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Астрологи назвали довгожителів серед знаків Зодіаку

Астрологи вважають, що між датою народження і тривалістю життя є певна залежність

19 вересня 2021, 18:36 comments3662
Поділіться публікацією:

Практично кожна людина хоче знати, що її чекає. Ось кілька знаків Зодіаку, які проживуть довше інших, як вважають астрологи.

Астрологи назвали довгожителів серед знаків Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)


Фахівці вважають, що між датою народження і тривалістю життя є певна залежність. Про це пише pkvolt.


Лев


Представники цього вогняного знаку від природи сильні духом і тілом. Подолання перешкод і життєвих негараздів є стимулом для цих людей, а не приводом для депресії. Коли вирішується одна проблема, Лев із захопленням береться за розв'язання іншої, а іноді хапається за безліч справ відразу. Лежати на дивані та віддаватися порожнім мріям — це не для нього. Представники цього знака розумні й розважливі, вони стежать за своїм здоров'ям і прислухаються до власного організму.


Скорпіон


Скорпіон — щасливчик серед усіх знаків Зодіаку. Небезпечні хвороби й трагічні події обходять їх стороною. Цей символ не відрізняється міцним здоров'ям і любов'ю до здорового способу життя, але їх живучість і великий запас життєвих сил дарують їм довголіття.


Водолій


У Водолія величезний запас життєвої енергії. Представники цього знака вміють прислухатися до свого організму і лікувати себе самостійно. Вони терпіти не можуть лікарні, ліки й лікарів, до яких звертаються тільки за крайньої потреби. Душевні рани Водолії теж лікують самі, копаючись у собі й розкладаючи думки по поличках. Вони мудрі та раціональні, мають гарну інтуїцію.


Нагадаємо, в житті кожного бувають неприємні моменти, але деякі люди абсолютно не готові пробачати іншим. Тому астрологи назвали знаки Зодіаку, які майже ніколи не готові рухатися вперед і можуть навіть планувати помсту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Степан

19 вересня 2021, 17:56

Чушь собачья


Новини