Головна Новини Дозвілля психологія Астролог спрогнозував, коли пандемія в Україні піде на спад
commentss НОВИНИ Всі новини

Астролог спрогнозував, коли пандемія в Україні піде на спад

За прогнозом астролога, очікувати ослаблення коронавірусної епідемії можна тільки навесні наступного року

2 грудня 2020, 19:17 comments2012
Поділіться публікацією:

Зірки обіцяють, що після січня майбутнього року епідемія коронавірусу в Україні буде йти на спад. Такий астрологічний прогноз озвучив астролог Влад Росс "Главреду".

Астролог спрогнозував, коли пандемія в Україні піде на спад

Фото з відкритих джерел

Так, астролог спрогнозував, що в Україні епідемія коронавірусу COVID-19 досягне плата в січні 2021 року. Після цього, згідно з прогнозом Росса, очікується спад пандемії. Як розповів астролог, в квітні в Україні встановиться більш-менш сприятлива епідемічна ситуація. І не виключено, за словами експерта, що в період з квітня по травень в країні можна буде почати послаблювати масковий режим.

"Україна досягне плата епідемії коронавірусу в січні наступного року, і далі епідемія буде йти на спад", — заявив астролог Влад Росс.

Відзначається, що астролог прогнозує небезпечну ситуацію з коронавірусом в Україні цього місяця. За його словами, протягом грудня коронавірус забере найбільше життів. Крім того, астролог додав, що введення локдауну в Україні — неминучий захід.

Нагадаємо, зірки віщують, що в кінці насиченого труднощами 2020 року планету Земля може очікувати ще одна катастрофа. Такий прогноз зробив астролог. За його словами, може статися катастрофа через комету або астероїд, також вірогідні потужні землетруси або цунамі. Відомо, коли можуть бути небезпечні дні.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", лікар спрогнозував, скільки хвиль пандемії коронавірусу нас очікує в майбутньому. За прогнозами медика, наступного року ще не слід чекати повного закінчення коронавірусної епідемії. Лікар повідомив, коли все ж таки можна сподіватися на "кончину" коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини