Головна Новини Дозвілля психологія Астролог розповів, у кого в серпні закінчиться чорна смуга
commentss НОВИНИ Всі новини

Астролог розповів, у кого в серпні закінчиться чорна смуга

У серпні з'явиться шанс розпрощатися з проблемами на роботі і фінансовими невдачами

23 липня 2020, 13:45 comments1469
Поділіться публікацією:

Якщо останнім часом вас затягнуло у вир проблем, можливо, вже скоро ви зможете звідти вибратися. Астролог Павло Глоба розповів, для кого зі знаків зодіаку вже в серпні закінчиться чорна смуга. Про це пише портал "Slovofraza".

Астролог розповів, у кого в серпні закінчиться чорна смуга

Фото: mediacratia.ru

Близнюки

Останнім часом вам велося несолодко. Проблеми, з якими доводилося боротися, виникали одна за одною. У цьому і криється причина вашого поганого настрою. Але вже в серпні ви зможете легко позбутися всього цього. А допоможе вам у цьому нове знайомство. Людина, з якою ви зустрінетеся, витягне вас з моря негативу. Її ентузіазм і оригінальні ідеї буквально повернуть вам інтерес до життя, і на багато речей, які хвилювали вас раніше, ви подивитеся з гумором.

Козеріг

Ваша чорна смуга почалася в той момент, коли виникли проблеми на роботі. Не виключено, що це боляче вдарило по вашому добробуту. Працювати доводилося більше, а борги продовжували зростати. Але і для вас в астрологів є хороші новини. Зовсім скоро ви зійдете з чорної смуги, зможете взяти ситуацію під контроль і адаптуватися до нових умов роботи. А там не за горами й приємні матеріальні бонуси та привілеї, за якими ви вже скучили.

Водолій

Вам в серпні слід бути дуже уважними, щоб не впустити вигідну пропозицію і повернути собі прихильність фортуни. У вашому житті настає момент, коли можна почати все з чистого аркуша. Спочатку на вас чекають приємні новини на роботі. Це дозволить вам відчути впевненість у собі та взятися, нарешті, за новий проєкт. А незабаром настане й поліпшення матеріального становища. Найголовніше зараз — мислити позитивно і не втрачати віри у власні сили.

Риби

Те, що Риби виявилися серед тих, кого затягнув вир проблем, досить дивно. Адже саме представники цього знака зодіаку найщасливіші. Однак чорна смуга трапилася і в їхньому житті теж. І винні в цьому лише вони самі. Не потрібно було ігнорувати підказки, які давав Всесвіт. У серпні у вас з'явиться шанс все виправити та повернути собі лаври щасливчиків. Ви зрозумієте, що бездіяльність може коштувати вам дуже дорого і цей життєвий урок засвоїте на відмінно.

Раніше "Коментарі" також розповідали, у кого зі знаків зодіаку життя в серпні круто зміниться на краще.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини