Головна Новини Дозвілля психологія Астролог попередила про небезпечні дні: що не можна робити
commentss НОВИНИ Всі новини

Астролог попередила про небезпечні дні: що не можна робити

У листопаді буде два періоди так званих небезпечних днів, коли зірки можуть серйозно перешкодити вашим планам

16 листопада 2020, 12:25
Поділіться публікацією:

У листопаді зірки обіцяють ряд небезпечних днів, до яких краще бути готовими, щоб уникнути неприємних подій. Про це розповіла астролог Лариса Гресь на своїй сторінці в Facebook.

Астролог попередила про небезпечні дні: що не можна робити

Як пише астролог, у повсякденному житті ми не завжди можемо адекватно сприймати рівень небезпеки та дотримуватися елементарної обережності. Тому вона рекомендує звернути увагу на дні, коли високий рівень напруги може створити критичні ситуації.

Йдеться про такі періоди в поточному місяці:

- 15-17 листопада — астролог радить тримати під контролем безпечність та розслабленість, інакше можна стикнутися з ситуаціями ризику для життя. Зокрема, уважніше поставитися до перельотів і будь-якого роду пересувань.

- 27-30 листопада — рекомендується приділити увагу конфліктним ситуаціям і ситуаціям сумнівного характеру. За словами астролога, краще уникати місць і ситуацій, коли є привід засумніватися в безпеці.

Раніше "Коментарі" опублікували фінансовий гороскоп на прийдешній тиждень. Астрологи розповіли, як, в залежності від знака зодіаку, зберегти своє фінансове становище.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини