Головна Новини Дозвілля психологія Астролог назвала найрозумніші знаки Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Астролог назвала найрозумніші знаки Зодіаку

Скорпіонів називають дуже практичними і прагматичними, і вивчають вони тільки те, що знадобиться їм у житті або в роботі

15 серпня 2021, 19:54 comments1497
Поділіться публікацією:

Комусь вдається вирішити будь-яке завдання або відповісти на складне запитання буквально за пару хвилин. А інші б'ються над аналогічним завданням довгий час, і не факт, що зовсім зможуть його вирішити. Хоч і неприємно визнавати цей факт, але сумніву не підлягає: одні люди розумніші за інших. Астролог Людмила Булгакова назвала найрозумніші знаки Зодіаку, передає ТСН.

Астролог назвала найрозумніші знаки Зодіаку

Астролог назвала найрозумніші знаки Зодіаку - фото з відкритих джерел

Близнюки (22.05 — 21.06)

Представників цього знаку Зодіаку астрологи називають найрозумнішими. Цією якістю Близнюки зобов'язані своій планеті-управителю Меркурію, який, вважається, відповідає за інтелектуальну складову. Незважаючи на те, що багато знаків Зодіаку з дитинства тягнуться до знань, Близнюкам це завдання дається набагато легше, ніж будь-кому. Астролог стверджує, що інформація знаходиться в голові Близнюків довше і вони з легкістю можуть "витягнути" її в потрібний момент.

Телець (21.04 — 21.05)

Астролог каже, що хоч і на перший погляд Тельців не назвеш розумними (це пов'язано зі стихією знака — Землею), насправді все зовсім не так. Представники цього знака мають великий вагон знань за плечима, проте не вважають за потрібне їх кожному демонструвати. Фахівці не рекомендують вступати з Тельцями в інтелектуальну суперечку, оскільки вони здатні швидко "укласти на лопатки" суперника. До речі, саме з представників цього знака виходять видатні вчені і дослідники.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Скорпіонів називають дуже практичними і прагматичними, і вивчають вони тільки те, що знадобиться їм у житті або в роботі. Астролог стверджує, що інтелект Скорпіона володіє емоційними властивостями, і саме до почуттів вони звертаються під час вирішення завдань. Швидше за все, в їх минулому вже було щось подібне, і саме емоції, а не факти дають їм можливість вирішити будь-яке — навіть дуже складне — питання.

Раніше портал "Коментарі" називав найскандальнішого знака Зодіаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Надежда

15 серпня 2021, 19:58

АВТОР. А вы кто по знаку зодиака? КОЛЬ ТАКУЮ ЕРУНЛУ НАПЕЧАТАЛА...


Новини