Головна Новини Дозвілля Корисні поради Жовтий рівень небезпеки: Україна готується до штормового попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

Жовтий рівень небезпеки: Україна готується до штормового попередження

Синоптик попередила про дощі в Україні завтра

11 березня 2024, 14:57
Поділіться публікацією:
Україна очікує на значне погіршення погодних умов. Згідно з останніми даними Українського гідрометцентру, західні області країни опинилися в зоні підвищеної уваги через штормове попередження. 12 березня пориви вітрів досягатимуть до 15-20 м/с. Через негоду оголошено І рівень небезпеки, жовтий.
У Львові та Львівській області вже відчувається передвістя бурі із оголошенням першого рівня небезпеки. Синоптики попереджають про сильні пориви вітру, здатні створювати перешкоди як для пішоходів, так і для транспортного руху.
Негода також охопить правобережну частину України, приносячи дощі та подекуди мокрий сніг, особливо у Карпатах, де опади обіцяють бути значними. При цьому на лівобережжі країни утримається відносно спокійна погода без опадів.
Температурний режим цієї ночі віщує 1...6°С, але у північних і східних областях стовпчики термометрів можуть опуститися до -3...-8°С. Денна температура майже по всій Україні очікується в межах 3...8°С, тоді як на півдні та на Закарпатті повітря прогріється до комфортних 10...13°С.
Синоптик Наталія Діденко, наголошує, що основні опади у вигляді дощу та мокрого снігу припадуть на західні області.

“У вівторок циклон із південного заходу Європи та його атмосферні фронти принесуть дощі та часом мокрий сніг у західні області України, місцями торкнуться Вінницької, Житомирської та Київської областей. Решта нашої території буде перебувати під впливом антициклону, який зумовить суху погоду. Карта внизу.”, — сказала вона.

Жовтий рівень небезпеки: Україна готується до штормового попередження

Синоптик попередила про дощі в Україні завтра

Жовтий рівень небезпеки: Україна готується до штормового попередження - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини