Головна Новини Дозвілля Корисні поради Погода в Україні: синоптик прогнозує потепління
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: синоптик прогнозує потепління

У багатьох регіонах спостерігатиметься відлига та сонячна погода

12 березня 2024, 12:23
Поділіться публікацією:

Україна незабаром очікує значного потепління, яке охопить усі регіони країни. Як повідомляє синоптик Ігор Кібальчич у коментарі для видання "Телеграф", після 16 березня в Україні розпочнеться період суттєвого підвищення температур завдяки приходу теплих повітряних мас із Балкан та Середземномор'я.

Погода в Україні: синоптик прогнозує потепління

В Україні насувається потепління: коли

За прогнозами Кібальчича, нічні заморозки повністю зникнуть, у тому числі в північних та східних областях країни, а денні температури досягатимуть комфортних показників у 10...15°С. На мешканців південних регіонів та Закарпаття очікує ще тепліша погода з максимальними значеннями до 16...18°С.

Незважаючи на потепління, атмосферний тиск залишиться вищим за норму, що зменшить ймовірність суттєвих та затяжних опадів. Проте через розмиті атмосферні фронти в окремих регіонах України можливі дощі та похмура погода. Проте кількість опадів, як зазначає синоптик, буде нижчою за звичайну протягом усієї другої декади березня.

Експерт наголошує, що у зазначений період ймовірність небезпечних погодних явищ та потужних циклонів вкрай мала, обіцяючи українцям сприятливі умови для насолоди першими весняними днями.

"Таким чином, весняні процеси продовжаться протягом найближчих 10 діб із поступовим зростанням середньодобової температури, а небезпечні явища погоди та потужні циклони малоймовірні у зазначений період", — сказав Кібальчич.

"Коментарі" писали, що з приходом весни модна арена представляє абсолютно нові тенденції у світі пальта . Цього сезону дизайнери вирішили урізноманітнити гардероб, запропонувавши унікальні фасони, кольори та текстури. Розглянемо ключові тренди, які безперечно варто включити у ваш весняний гардероб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини