Головна Новини Дозвілля Корисні поради Кольори удачі: у чому зустрічати новий рік 2024, щоб отримати прихильність Зеленого Дракона
commentss НОВИНИ Всі новини

Кольори удачі: у чому зустрічати новий рік 2024, щоб отримати прихильність Зеленого Дракона

Розповідаємо, у вбранні якого кольору зустрічати Новий 2024 рік

26 грудня 2023, 12:40
Поділіться публікацією:

До Нового 2024 року залишилося менше тижня! А це означає, що саме час задуматися про свій образ: правильне вбрання не тільки зможе зробити вас зіркою вечора, а й приверне удачу на рік вперед. Як це зробити? Допоможе магія кольору. "Коментарі" розповідають у чому зустрічати 2024 рік, щоб залучити у свій бік успіх.

Кольори удачі: у чому зустрічати новий рік 2024, щоб отримати прихильність Зеленого Дракона

Відповідно до східної філософії, символ 2024 року — Зелений Дерев'яний Дракон, який має свої переваги в кольорах. Якщо ви хочете завоювати прихильність цього могутнього покровителя року, рекомендуємо підкреслити удачливі кольори та відмовитися від тієї кольорової гами, яка не принесе прихильність Дракона.


В якому кольорі зустрічати 2024 рік

Зеленого Дерев'яного Дракона, щоб привернути удачу

Найкращий вибір — палітра зелених відтінків. Це можуть бути смарагдовий, оливковий, хакі, хромовий зелений, колір морської хвилі тощо. Ці кольори символізують спокій та внутрішню гармонію, залучаючи удачу та щастя у ваше життя.

Ще один благородний колір, цінний для Дракона — фіолетовий: від лавандових та ожинових відтінків до насичених сливових та пурпурно-фіолетових. Такі вбрання підійдуть для впевнених у собі людей, які живуть у гармонії із самими собою та навколишнім світом.

Червоні костюми та сукні – ідеальний вибір для тих, хто хоче підкреслити свій лідерський потенціал. Відповідно до східної філософії, вони притягують щастя, удачу та силу. Вибирайте насичені відтінки: вогняний або кармінно-червоний, перламутрово-рубіновий, томатно-червоний та інше.

Чорний також є улюбленим кольором Дракона. Він асоціюється зі строгістю, силою, престижем та елегантністю. Рекомендуємо вибирати вбрання з шовку або оксамиту — вони у глибокому відтінку виглядають особливо привабливо та дорого.

Існує колір, який підходить для будь-якого Нового року (не лише 2024-го) – золотий. Додайте його до свого святкового образу, наприклад, сяючий костюм або золотистий піджак. Простіший варіант — доповніть образ золотими прикрасами.


У якому кольорі не можна зустрічати 2024 рік

Зеленого Дерев'яного Дракона

Дивно, але не рекомендується вибирати білий колір для святкування Нового року 2024 року. У Китаї він асоціюється з жалобою, на відміну від інших країн. Так як рік Дракона пов'язаний зі східним календарем, уникайте білих, бежевих, молочних відтінків або айворі у новорічну ніч.

Також Дракон не схвалює жовтого кольору. Раніше його носили лише члени імператорської сім'ї у Китаї, а порушників цього правила жорстоко карали. Хоча в сучасності такі суворі заходи скасовано, символ 2024 року поважає традиції, тож краще уникати жовтого вбрання у новорічну ніч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини