Головна Новини Дозвілля Корисні поради День боса привітання
commentss НОВИНИ Всі новини

День боса привітання

День боса у всьому світі відзначають 16 жовтня. У цей день прийнято вітати керівників колективів всіх рівнів. Портал «Коментарі» пропонує кілька вітань, які вам стануть в нагоді, якщо ви хочете привітати свого шефа зі святом

26 лютого 2024, 10:41
Поділіться публікацією:

Прийнято вважати, що День боса ще у 1958 році започаткувала секретарка із США Патриція Хароскі. На той час вона працювала у компанії State Insurance, яка займалася страхуванням, а її начальником був її власний батько. Дівчина хотіла зробити таткові приємність і подякувати йому за хороше керівництво від імені всіх працівників. Саме тому вона пішла до Торгової палати США і зареєструвала там День шефа (боса). За дату святкування Патриція обрала день народження свого батька.

День боса привітання

Як привітати боса зі святом

Проте ймовірно, День боса святкували б лише тільки в одній компанії, але у 1962 році губернатор Іллінойсу Отто Кернер почув про ідею Патриції, і вона припала йому до душі. Йому сподобалася ідея дівчини і він вирішив надати Дню боса офіціального статусу. Після цього свято почали відзначати не тільки у Сполучених Штатах, а й у Європі, Австралії та деяких країнах Африки.

Відзначають День боса і в Україні. Тому пропонуємо кілька привітань, які допоможуть сказати кілька добрих слів шефові.

***

Прийміть наші щирі вітання зі святом – Днем боса! Бажаємо вам процвітання та виконання найграндіозніших планів, успіхів у праці та будь-яких починаннях, нових перемог та досягнень. Нехай все, що Ви намітили, все, чого прагнете, виходить швидко і легко. Міцного Вам здоров'я, сімейного благополуччя та щастя!

***

Вітаю з Днем Шефа і від щирого серця бажаю бути найкрутішим і добрим босом на світі, знаходити завжди оптимально вірні вирішення будь-яких питань, мати високе становище в суспільстві, отримувати великий дохід, дарувати тепло і радість близьким, бути коханою і щасливою людиною.

***

Немає нікого важливішого за боса! І я дякую долі за те, що мені дістався найрозумніший і найпрофесійніший начальник! Вітаю зі святом, бажаю й надалі досягати успіхів у кар'єрі!

***

Вітаю з Днем шефа. Бажаю твердості характеру, сміливих амбіцій, раціональних ідей і безсумнівного процвітання. Бажаю бути відмінним босом і залишатися чудовою людиною. Нехай справи впевнено рухаються в бік успіху. Нехай життя веде рахунок щасливим і вдалим днях.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, які є прикольні привітання на укр. мові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини