Рубрики
МЕНЮ
Клименко Елена
Не знаєте, що приготувати для святкового столу, а гості ось-ось прийдуть? Тоді цей рецепт саме для вас! Легка і дуже смачна закуска, яка швидко зникне зі столу завдяки своїй неперевершеній смаковій комбінації.
Фото: з відкритих джерел
Рецепт намазки з тунцем:
Інгредієнти:
· 1 банка консервованого тунця
· 1 варена морква
· 2 плавлених сирки
· 2 варених яйця
· Зелень: кріп, петрушка, зелена цибуля
· Майонез
· Сіль
· Чорний перець за смаком
Приготування:
· Відваріть моркву до м'якості, очистіть її та натріть на крупній тертці.
· Злийте олію з банки тунця і розімніть рибу виделкою в тарілці, потім додайте моркву.
· Плавлені сирки натріть на дрібній тертці.
· Охолодіть варені яйця, очистіть і натріть жовтки та білки окремо на дрібній тертці.
· Для додаткового смаку додайте дрібно нарізану зелену цибулю або часник.
· Помийте та висушіть зелень, поріжте її та додайте до намазки.
· Залишилось додати майонез, сіль, чорний перець і добре перемішати все.
· Намазку викладайте на багет або скибки свіжого хліба, прикрасьте гілочкою кропу.
Подавати можна одразу!
Портал "Коментарі" вже писав, що професійні кухарі радять скористатися перевіреним методом, щоб приготувати моркву за всього п'ять хвилин. Фото: з відкритих джерел Перше, на що слід звернути увагу, — це вибір моркви. Завжди обирайте свіжі, міцні овочі з яскраво-оранжевим кольором, без видимих пошкоджень чи плям. Якісна морква має щільну текстуру та приємний аромат. Після того, як ви вибрали і принесли моркву додому, ретельно вимийте її, використовуючи щітку, щоб позбутися від бруду і можливих залишків пестицидів. Потім очистіть моркву від шкірки за допомогою овочечистки або ножа. Якщо ви хочете зберегти якомога більше корисних речовин, не очищайте моркву занадто глибоко, адже основна частина вітамінів і мінералів зосереджена саме під шкіркою.
Новини