Головна Новини Дозвілля Корисні поради Чоловік схуд на 136 кілограмів: він дотримувався одного правила
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік схуд на 136 кілограмів: він дотримувався одного правила

Джонатан Годжсон поставив собі мету зменшити свою вагу більше ніж на половину. Чоловік в найгірший для себе час важив 226 кг.

1 жовтня 2023, 13:52 comments7095
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кілька років тому Джонатан Годжсон важив понад 260 кг. Чоловік розповів, що в якийсь момент досяг "повного дна", тому спробував змінити своє життя, зокрема зменшити свою вагу. Невдовзі Годжсон скинув 136 кг за допомогою одного правила.

Чоловік схуд на 136 кілограмів: він дотримувався одного правила

Джонатан Годжсон до та після втрати ваги. Фото: instagram.com/half_theman

В інтерв'ю Newsweek Джонатан Годжсон розповів, що у нього були серйозні проблеми з харчовими розладами дитинстві, які перейшли і в доросле життя. Чоловік в якийсь момент став просто залежним від їжі та описав ситуації, коли ховав свою їжу від дружини.

Однак згодом Джонатан вирішив схуднути. Це сталось, коли він не зміг гратись з власними дітьми через надмірний біль у спинні викликаний зайвою вагою. За словами Годжсона це був момент, коли він досяг "повного дна", а його вага буда 226 кг.

"Неможливість ганятися за своїми дітьми по кухні чи зав’язувати собі черевики — це жахливо, і я справді досяг повного дна", — розповів Годжсон.

Завдяки правильно підібраній дієті та вправам Джонатан за два роки схуд на 136 кг. Найбільше йому допоміг фітнес-інструктор, який порадив чоловіку дотримуватись правила 80/20. Це означає, що більшість страв, які ви їсте, — це здорові продукти, а решта — маленькі задоволення.

36-річний чоловік стверджує, що це правило змусило його швидко схуднути. Тепер він ділиться своєю історією та фотографіями в соцмережах і підтримує інших у боротьбі із зайвою вагою.

Джонатан Годжсон майже наблизився до своєї цілі у 110 кг. Йому лишилось скинути ще близько 15 кг для задовільного результату. На березень 2024 року у Джонатана запланована операція для видалення зайвої шкіри. Завдяки цій операції він також скине ще кілька кілограмів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лікарі видалили у жінки гігантську пухлину: її вага більша ніж у пацієнтки.

Також "Коментарі" писали, що вчені назвали сік, який знижує тиск, допомагає схуднути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

2 жовтня 2023, 10:09

Комплекс БАД для похудения здесь https://dnsp.com.ua/g22692779-poka-boka-bad


Новини