Головна Новини Дозвілля Корисні поради Бортпровідник попереджає, чому небезпечно бути в шортах у літаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Бортпровідник попереджає, чому небезпечно бути в шортах у літаку

Американський стюард поділився кількома порадами з пасажирами щодо безпеки під час польотів на літаках.

4 червня 2023, 15:55 comments1364
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський бортпровідник Томмі Кімато, який провів у повітрі тисячі годин, поділився практичними порадами щодо одягу та поведінки в літаку. Хоч компанії не вимагають дрес-коду від пасажирів, однак Кімато стверджує, що в шортах краще не літати. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на TikTok Томмі Кімато, де стюард ділиться порадами щодо польотів.

Бортпровідник попереджає, чому небезпечно бути в шортах у літаку

Бортпровідник Томмі Кімато. Фото з відкритих джерел

В одному зі своїх відео, яке набрало шалену популярність Кімато перерахував кілька речей, про які варто пам'ятати, перебуваючи на борту літака. Одна з порад є актуальною, коли пасажири подорожують літаком до теплих країн і на борт літака одягають шорти. Кімато наголошує, що у таких випадках шкіра торкається безпосередньо пасажирського сидіння, на якому може бути багато мікробів.

"Не носіть і не плануйте носити шорти в літаку. Ви ніколи не знаєте, чи буде він чистим. Коли ви носите довгі штани, ви підхопите менше мікробів", — попереджає Томмі Кімато.

Бортпровідник також попереджає, що з тієї ж причини не варто спиратись головою до скла, коли хочете заснути чи відпочити. За його словами так роблять багато людей і невідомо скільки людей витирали свої руки об це вікно. Стюард радить менше торкатись руками речей у туалеті літака, адже після зливу води в маленькій кімнаті мікроби потрапляють у повітря, а потім осідають на предметах, що знаходяться там.

"Ніколи не натискайте кнопку змиву голими руками. Це просто негігієнічно і досить огидно, тому під час змивання використовуйте серветки", — радить Кімато.

Серед іншого бортпровідник радить підтримувати водний баланс тіла під час польоту та звертатись за допомогою до стюардів, якщо виникають проблеми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стюардеса розповіла, люди з якої нації є найгіршими в літаку.

Також "Коментарі" писали про блогера, який знищив свій літак заради переглядів на YouTube.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алексей

5 червня 2023, 20:55

Этот педик еще и не такое посоветует!


Новини