Головна Новини Дозвілля Корисні поради Без опадів та з весняним теплом: погода в Україні на 30 та 31 березня
commentss НОВИНИ Всі новини

Без опадів та з весняним теплом: погода в Україні на 30 та 31 березня

Прогноз погоди в Україні на вихідні буде з потеплінням до літніх градусів.

29 березня 2024, 19:00
Поділіться публікацією:

В останні дні березня 2024 року Україна очікує на весняне тепло та суху погоду. Наступні вихідні, 30 та 31 березня, принесуть у країну приємні температури та мінливу хмарність, хоч і можливі сильні пориви вітру.

Без опадів та з весняним теплом: погода в Україні на 30 та 31 березня

Яка погода в Україні буде у вихідні

Згідно з інформацією, наданою Українським гідрометеорологічним центром, останні дні березня обіцяють бути приємними з погляду погодних умов. Незважаючи на попередження про можливі небезпечні гідрологічні явища, опадів не очікується, і температура повітря буде комфортною для прогулянок та активного відпочинку на свіжому повітрі.

30 березня, субота:

Субота порадує мешканців України сухою та почасти хмарною погодою, але з проясненнями, які дозволять сонячним променям зігріти землю. Нічні температури очікуються на рівні 5-8 °C, а в західних областях навіть до 10 °C. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до комфортних 19...21 °C, при цьому на заході країни температура може досягти 24 °C. Вітер вночі дме зі швидкістю 3-8 м/с, удень посилиться до 5-10 м/с, змінюючи напрямок. Особливо сильні пориви до 7-12 м/с очікуються на заході та сході країни.

Без опадів та з весняним теплом: погода в Україні на 30 та 31 березня - фото 2

31 березня, неділя:

В останній день березня опади також не передбачаються, і день обіцяє бути хмарним, але теплим. Вітер південного та південно-східного напрямів дме зі швидкістю 5-10 м/с. Нічні температури становитимуть 6-8 °C, при цьому в деяких регіонах, таких як Одеська та Миколаївська області, температура може піднятися до 9 °C. У Закарпатті, Кропивницькому та Умані вночі очікується до 10...11°C. Вдень температура повітря по всій країні досягне 19-21 °C, а на заході знову буде тепліше — до 24 °C.

Без опадів та з весняним теплом: погода в Україні на 30 та 31 березня - фото 3

Ці вихідні стануть ідеальним часом для насолоди першими весняними днями, проведення часу на природі і передчуття тепла, що наближається.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини