Головна Новини Дозвілля музика Юлія Саніна вперше показала себе в бікіні: гарячі фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Юлія Саніна вперше показала себе в бікіні: гарячі фото

У Instagram-stories артистка вперше показала свою фігуру в бікіні

11 травня 2021, 23:26 comments3754
Поділіться публікацією:

Учасник музичного гурту The Hardkiss Юлія Саніна, яка нечасто балує своїх фанатів відвертими знімками, на цей раз порадувала фоловерів несподіваними фотографіями. Передплатники дівчата залишилися в повному захваті від Юлі.

Юлія Саніна вперше показала себе в бікіні: гарячі фото

Юлія Саніна (фото з відкритих джерел)

У Instagram-stories артистка вперше показала свою фігуру в бікіні. Так, зірка розмістила відео, зроблене в готелі. На ньому співачка грайливо позує перед дзеркалом в сріблястому купальнику. Зірка показала стрункі ноги, сідниці та плоский живіт.

Юлія Саніна вперше показала себе в бікіні: гарячі фото - фото 2

Що думають з цього приводу користувачі, поки невідомо. Ймовірно, шанувальники засипали Саніну позитивними реакціями. Відзначимо, раніше виконавиця розповідала, чому не публікує відверті фотографії. Мовляв, причина в тому, що у неї ревнивий чоловік.

Юлія Саніна вперше показала себе в бікіні: гарячі фото - фото 3


24-річна американська модель і колишня зірка фільмів з рейтингом 18 Лана Роудс зараз активно працює над своєю сторінкою в соціальній мережі Інстаграм. Там за Амар Мепл (справжнє ім'я Лани) стежать майже 15 мільйонів шанувальників. Це не дивно, адже навіть при досить короткій кар'єрі в індустрії фільмів для дорослих вона встигла зібрати власну фан-базу. Зараз дівчина регулярно радує своїх фоловерів пікантними фото. Підтвердженням тому є свіжі кадри з вечірки, для якої Лана вибрала чорне крихітне плаття з ефектними вирізами.

Раніше ми повідомляли, що відома 33-річна співачка Граймс і за сумісництвом дівчина американського мільярдера Ілона Маска зробила собі незвичайне татуювання. На своїй сторінці в Instargam знаменитість опублікувала фотографію, продемонструвавши свою спину, яка була пошматована червоними шрамами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини