Головна Новини Дозвілля музика Яку сходинку на Євробаченні-2023 займе Україна,- нові прогнози букмекерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку сходинку на Євробаченні-2023 займе Україна,- нові прогнози букмекерів

«Свіжі» пророцтва: Букмекери оновили прогнози щодо переможців Євробачення-2023. Якщо раніше вони говорили про першість України, то тепер нас можуть посунути на третю сходинку

21 квітня 2023, 13:05 comments1296
Поділіться публікацією:

Про це повідомляють "Коментарі", з посиланням на дані  Букмекерської контори Smarkets.

Яку сходинку на Євробаченні-2023 займе Україна,- нові прогнози букмекерів

Євробачення-2023: чи переможе Україна

Ще кілька місяців тому, у букмекерській конторі пророчо заявляли про лідерство   українського гурту TVORCHI з англомовним треком Heart of Steel на Євробаченні -2023. За їх судженнями, шанси українських виконавців складали 33,33%.

Проте, тепер місце України – зайняла Швеція, котра посунула TVORCHI на декілька рангів нижче. Цьогоріч Францію представлятиме співачка Loreen. Вона уже перемагала одинадцять років тому. За прогнозами букмекерів, шанси Loreen складають 57,14%.

Другу сходинку серед учасників займає – Франція, із показником у 18,18%. А уже далі – Україна — 10,64%.

Країни у рейтингу контори тепер виглядають так:

"Швеція – 57,14%, Фінляндія – 18,18%, Україна – 10,64%, Норвегія – 4,76%, Іспанія – 4,35%, Франція – 2,27%", — зазначають там.

Проте, ці дані не є стовідсотковими свідченнями на перемогу тієї чи іншої країни. Ба більше, вони можуть змінюватися до фінального дня.

Євробачення-2023 розпочнеться  уже за лічені тижні. А саме, — 9 і 11 травня пройдуть півфінали. А уже 13 травня ми побачимо фінал. Пісенний конкурс пройде  у Великій Британії.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, —  чи є докази позаземних візитів інопланетян на Землю, - нові деталі розкрили дослідники аномальних явищ Пентагону.
Читайте також на сайті "Коментарі", — в застосунку "Дія" запроваджують нове опитування — українці зможуть обрати членів національного журі Євробачення-2023. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію віце-прем'єра Михайла Федорова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини