Головна Новини Дозвілля музика Яка українська пісня набрала рекордну кількість переглядів на YouTube (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка українська пісня набрала рекордну кількість переглядів на YouTube (Відео)

Кліп на цю пісню набрав 360 мільйонів переглядів

24 лютого 2021, 11:50
Поділіться публікацією:








Пісня та кліп гурту KAZKA "Плакала" залишаються надзвичайно популярними протягом кількох років як на території України, так і поза нею. Окрім того, що ролик виграв безліч нагород в Україні, він набрав рекордну кількість переглядів на платформі YouTube.

Яка українська пісня набрала рекордну кількість переглядів на YouTube (Відео)

Яка українська пісня стала найпопулярнішою на YouTube. Фото: ytimg.com

З моменту завантаження кліпу (25 вересня 2018 року) його подивилися більш як 360 мільйонів разів. KAZKA — перший україномовний гурт, якому вдалося досягти такого успіху.

Окрім того, пісня "Плакала" займала десяте місце у світовому топі Shazam та займала перші позиції в топах Болгарії, Молдови, Білорусі, Литви, Росії.

Попри те, що гурт KAZKA випустив не менш популярні та гідні пісні, перебити популярність "Плакала" так і не вдалося.


Нагадаємо, що переможниця кулінарного шоу, а згодом — суддя "МастерШеф" Єлизавета Глінська вперше розповіла про особисту трагедію, яку пережила у 25-річному віці. У програмі "Життя відомих людей" Єлизавета зізналася, що через медичну помилку під час пологів втратила малюка. Як виявилося, дівчині давали таблетки, щоб викликати пологи й не одну, як було необхідно, а цілих три. Подробиці сумної історії читайте в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що співачка Світлана Тарабарова попередила шанувальників про незаконне використання її імені злочинцями. Детальніше читайте тут.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що поп-зірка Брітні Спірс опублікувала в соціальній мережі відео, на якому її хлопець ніс її на руках, продемонструвавши відмінну фізичну форму. В опублікованому зіркою ролику Сем Асгарі несе Спірс на спині під час їх гірської прогулянки. Відео можна переглянути в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини