Головна Новини Дозвілля музика Відомі співаки отримали статус народних артистів України
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомі співаки отримали статус народних артистів України

DZIDZIO і Сергій Міхалок поповнили список народних артистів України

24 серпня 2020, 10:29 comments6133
Поділіться публікацією:








Музиканти DZIDZIO (Михайло Хома) та Сергій Міхалок, соліст групи "Brutto", під час святкового виступу Володимира Зеленського на Софіївській площі отримали звання народного артиста України. Нагороду особисто вручив президент України.

Відомі співаки отримали статус народних артистів України

"Присвоїти почесне звання заслуженого артиста України співакові, артисту, режисерові Михайлу Фомі і музиканту, солісту гурту" Brutto "Сергію Михалку", — повідомив ведучий церемонії нагородження.

Група DZIDZIO була заснована в 2009 році як альтернатива українській популярній музиці. За 11 років існування соліст Михайло Хома став одним із найбільш упізнаваних співаків країни. Останнім часом на великих державних заходах саме Фома виконує державний гімн України. Не стала винятком і святкова церемонію до Дня незалежності України 24 серпня.

Сергй Міхалок — один із засновників групи "Ляпіс Трубецькой", який зараз виконує старі пісні колективу в рок-групі "Brutto". Пісня "Воїни світла" стала одним з символів Євромайдану і Революції Гідності.

Як раніше повідомляли "Коментарі", президент України Володимир Зеленський під час святкового виступу на Софійській площі зробив акцент на об'єднанні України і заявив, що мріє, щоб Донецьк, Луганськ і Крим скоріше повернулися до складу країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини