Головна Новини Дозвілля музика Український музикант презентував нове відео про війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Український музикант презентував нове відео про війну

Вийшов новий кліп українського співака Олександра Чемерова

2 вересня 2022, 17:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Український рок-музикант презентував відео на пісню "Полями". Відеоряд створено на віськову тематику, а пісня є результатом українського культурного коду, як зазначає сам виконавець.

Український музикант презентував нове відео про війну

Український музикант презентував нове відео про війну. Скриншот з відео

Олександр Чемеров відомий український рок-музикант, який розпочав свою кар'єру в гурті "Димна суміш". Після довгих років співпраці між учасниками виникли конфлікти і команда розійшлася. Чемеров поїхав в США. Там він створив новий гурт The Gitas з кількома іноземними учасниками. Рок-музикант кілька разів приїжджав в Україну зі своїм американським проєктом чим створював справжній фурор в українському музичному просторі.

Останнього разу Чемеров приїхав в Україну до початку війни. Після широкомасштабного нападу РФ музикант вирішив залишитись в країні. Зараз він разом з іншими своїми колегами збирає кошти для ЗСУ та дає концерти для військових у фронтових зонах.

Текст пісні був написаний за кілька років до початку війни України з Росією. Переглянути роботу українського виконавця Олександра Чемерова можна нижче у статті: 

 

Відео за кілька годин після прем'єри зібрало тисячі переглядів, а також десятки коментарів. Ось кілька з найяскравіших з них:

  • І кліп, і пісня — все до мурах...на жаль, зараз у багатьох з нас в телефоні є номер того, хто вже ніколи не повернеться з цієї війни... – пише Ольга Коваль;
  • Плачу, прекрасна пісня! – емоційно реагує Таня Ковалевська;
  • Шедевр – лаконічно коментує Les Paul.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про нову пісню української співачки Джамали в дуеті з репером Freel. Нова композиція отримала назву "Коли закінчаться війни".

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

sexx

2 вересня 2022, 19:03

Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ----- https://dyx.dk/slyv


Новини