Головна Новини Дозвілля музика Українські зірки заспівали «Христос Воскрес» на 12 мовах (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські зірки заспівали «Христос Воскрес» на 12 мовах (ВІДЕО)

Олександр Пономарьов та інші відомі артисти зібралися разом, щоб заспівати «Христос Воскрес» на 12 різних мовах

2 травня 2021, 10:45 comments1262
Поділіться публікацією:








У неділю, 2 травня, відзначається найбільше християнське свято — Великдень. З цього приводу популярні артисти записали піснеспів "Христос Воскрес" на 12 різних мовах.

Українські зірки заспівали «Христос Воскрес» на 12 мовах (ВІДЕО)

Зірки заспівали «Христос Воскрес» на 12 мовах (фото з відкритих джерел)

На YouTube-каналі українського артиста Олександра Пономарьова відбулася прем'єра піснеспіву "Христос Воскрес", яку він записав разом з іншими популярними зірками: Віктором Павликом, Тонею Матвієнко, Олею Цибульською, Тарасом Тополею, Віталієм Козловським, Златою Огневич, DZIDZIO та іншими.

До них приєднався й оперний виконавець Хе Му, а також настоятель монастиря в Грузії схиархимандрит отець Серафим. Відомо, що мелодія була створена Олександром Пономарьовим.

В описі до відео йдеться, що слова піснеспіву "Христос Воскрес" не змінювалися протягом сотні років, але нині він зазвучав однією мелодією. Така практика використовується вперше у світі: традиційна пісня, записана на різних мовах, прозвучить на одну мелодію.

За хорове звучання відповідав оркестр і хор Заслуженого академічного ансамблю пісні та танцю Збройних Сил України під керівництвом диригента Дмитра Антонюка.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський привітав усіх зі святом Пасхи й зазначив, що суть цього свята — демонстрація того, що життя перемагає смерть.

Очільник держави стверджує, що під час боротьби з коронавірусною пандемією ми всі повинні бути обережними та піклуватися про ближнього свого, як це стверджує християнство.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дієтолог Наталія Самойленко розповіла, яких правил варто дотримуватися за столом на Великдень, щоб не погладшати та зберегти фігуру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини