Головна Новини Дозвілля музика Україна втрачає позиції у букмекерському прогнозі Євробачення-2024
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна втрачає позиції у букмекерському прогнозі Євробачення-2024

Наразі Alyona Alyona & Jerry Heil знаходяться на третьому місці

28 березня 2024, 18:30
Поділіться публікацією:

Тривалий час Україна утримувала лідируючі позиції у букмекерському рейтингу щодо переможця на Євробаченні-2024., проте останніми тижнями ситуація зазнала радикальних змін.

Україна втрачає позиції у букмекерському прогнозі Євробачення-2024

Україна різко впала в рейтингу букмекерів

Спочатку Україна, яка довгий час була фаворитом букмекерів, поступилася першістю Хорватії. Представник Хорватії, Baby Lasagna, з треком "Rim Tim Tagi Dim" вразив аудиторію своєю унікальною подачею та музичною композицією, що дозволило йому вийти на перше місце.

Не зупиняючись на досягнутому, динаміка рейтингів принесла ще одну несподіванку, коли Італія, представлена Angelina Mango та її піснею "La noia", обійшла Україну, змусивши її опуститися на третє місце. Таке зниження України у рейтингу стало темою для обговорень серед фанатів та аналітиків музичної індустрії, які аналізують потенційні причини зміни лояльності букмекерів.

Далі за списком ідуть Швейцарія з 9% шансами на перемогу, за нею слідують Нідерланди та Бельгія з 7% і 6% відповідно. Греція, Франція та Ізраїль розділили між собою наступні позиції, маючи 4% та по 3% шансів на перемогу. Велика Британія залишається в кінці цього списку з 2% відсотками шансу на перемогу.

Зміни у букмекерському рейтингу вказують на непередбачуваність музичного конкурсу Євробачення, де кожна країна має шанс здивувати та вразити не тільки глядачів, але й критиків. Цей рік особливо цікавий з точки зору музичного розмаїття та талантів, які представлені на сцені.

Нагадаємо, що Alyona Alyona & Jerry Heil готуються вийти на головну сцену європейської музичної арени. Згідно з останніми повідомленнями від Суспільного Євробачення, цей дует має виступити під п'ятим номером під час першого півфіналу Євробачення 2024 року.

Крім того, напередодні пісенного конкурсу Євробачення 202, який пройде у місті Мальме, організатори готують для глядачів та учасників низку суттєвих нововведень. Після багатьох років єдиного формату голосування та виступів до конкурсу обіцяють привнести щось нове, що значно змінить його динаміку та взаємодію з аудиторією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини