Головна Новини Дозвілля музика Пісня Ембріона - музичний лейбл США випустить альбом, записаний дитиною в материному лоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Пісня Ембріона - музичний лейбл США випустить альбом, записаний дитиною в материному лоні

Батьки підключали пристрій для трансформації вібрацій у звуки до животу матері під час вагітності - так народилася музика

4 лютого 2021, 19:06
Поділіться публікацією:

Люка Юпанкі всього один рік, але вона вже має власний музичний альбом. Вона — найоригінальніша музикантка планети, адже виконувала музику ще навіть не народившись — у материному лоні. Про це йдеться в анонсі майбутнього альбому на сайті лейблу SacredBonesRecords.

Пісня Ембріона - музичний лейбл США випустить альбом, записаний  дитиною в материному лоні

Люка Юпанкі - Звуки ненародженого. Фото: джерело

"Звуки ненародженого" — це сама сутність життя в її космічному вигляді — поза-розумом, поза-мисленням, поза-впливом та поза-людиною. Це альбом, створений людиною ще до того, як вона побачила денне світло, до того, як зробила перший ковток повітря. Це повідомлення, яке прийшло з іншого виміру, паралельного нашому існуванню", — описує майбутній альбом лейбл.

Думка створити щось дивовижне з'явилася у батьків маленької Люка, коли вони дізналися про вагітність. Її батько та мати — музиканти, Елізабет Харт — вокалістка та гітаристка рок-бенду Psychic Ills, а батько Іван Діаз Мате — музичний продюсер. Вони започаткували сімейну традицію, яка дозволяла їм стати ближче із ще ненародженою дитиною. Вони підключали MIDI-пристрій, який трансформував вібрації у звук, до животу Елізабет, і дозволяли звукам, які надходили від Люка, перетворюватися на своєрідну медитацію, яка захоплювала їх у  стан трансу і об'єднувала. Після п'яти таких сеансів, кожний довжиною в годину, вони почали формувати альбом.

Здебільшого звуки залишилися у своїй первинній формі, деякі були відредаговані мікшером, але батьки спромоглися зберегти послання доньки у її самобутній формі.

Елізабет та Іван кажуть, що коли вони працювали в студії над обробкою альбому, вже народжена Люка була присутня з ними, і реагувала на звуки власної музики, так, ніби впізнає її.

Реліз альбому "Звуки ненародженого" запланований на 2 квітня, на сайті лейблу написано, що він буде доступний лише за попереднім замовленням і випущений у кількості всього 450 копій.

Раніше "Коментарі" повідомляли про запах музики, який вирішила втілити в життя Мадонна і створила парфюм за мотивами свого альбому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини