Головна Новини Дозвілля музика Пісня "Да, я русский" потрапила у топ Spotify за прослуховуваннями в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Пісня "Да, я русский" потрапила у топ Spotify за прослуховуваннями в Україні

Російська пропагандистська пісня "Да, я русский" виявилась одна з найпопулярніших за прослуховуваннями на сервісі Spotify в Україні.

8 квітня 2024, 10:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Сервіс Spotify опублікував топ 50 найпопулярніших музичних треків в Україні, які набирають популярність. Виявилось, що на другому місці опинилась пропагандистська композиція з РФ під назвою "Да, я русский".

Пісня "Да, я русский" потрапила у топ Spotify за прослуховуваннями в Україні

Українці вивели в топ Spotify російську пісню. Фото з відкритих джерел

Трек "Да, я русский" вийшов в альбомі "Сделано в России", який був випущений 15 березня та присвячений до президентських виборів у Росії. Зокрема пісня зібрала типові російські стереотипи з прославлянням Росії та критикою США. 

"Да, я русский со мной Бог. Раша Раша держава наша. Наша Раша — Америка параша", — уривок з тексту пісні.

Пісня ”Да, я русский” потрапила у топ Spotify за прослуховуваннями в Україні - фото 2

Українці, які прослуховують трек російського виконавця допомагають зароблять артисту, який потім платить податки до бюджету РФ. Як наслідок, Росія отримує кошти для ведення війни в Україні, зокрема для масованих ракетних ударів по Україні, виготовлення військової техніки та сплату зарплати російським солдатам. 

Єдиною композицією, яка обігнала російський трек "Да, я русский" на сервісі Spotify, стала пісня "I like the way you kiss me" британського виконавця Artemas. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський бюджет завдяки монетизації за відеоконтент та музичні композиції, які прослуховують українці на популярних медійних платформах, отримав додатково суму у понад 81 млн доларів, що еквівалентно 10 тис. дронів.

Також "Коментарі" писали про популярного українського музиканта Колю Сєрьгу, який з перших днів пішов на війну. Співак в одному зі своїх інтерв'ю зізнався, що має брата в Російській Федерації, який воює на боці окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини