Головна Новини Дозвілля музика Новий рекорд: «Шум» групи Go_A увірвався в чарти Billboard
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рекорд: «Шум» групи Go_A увірвався в чарти Billboard

Українська пісня «Шум», з якою група Go_A виступила на міжнародному конкурсі «Євробачення-2021», продовжує бити рекорди

2 червня 2021, 17:15
Поділіться публікацією:

Цього року Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2021" представляла електро-фолк-група Go_A з піснею "Шум". І вона дійсно наробила шуму. Крім того, що Україна увійшла в п'ятірку лідерів на конкурсі, так ще і популярність треку в Європі принесла нашій країні новий рекорд.

Новий рекорд: «Шум» групи Go_A увірвався в чарти Billboard

«Шум» групи Go_A увірвався в чарти Billboard (фото з відкритих джерел)

Стало відомо, що "Шум" увійшов до щотижневого хіт-параду престижного чату Billboard Global 200 excl US, зайнявши там 80 сходинку. Це перша україномовна пісня в історії, якій вдалося потрапити в чарти Billboard.

За треком української групи Go_A розташувалися такі виконавці, як Дуа Ліпа, Бруно Марс, Cardi B, Леді Гага та інші світові виконавці.

Варто зазначити, що пісня "Шум" також увійшла в топ-10 найпопулярніших треків "Євробачення-2021", зайнявши в рейтингу другий рядок відразу після переможців міжнародного конкурсу — італійської групи Maneskin. Також композиція потрапила на п'яте місце світового рейтингу музичної платформи Spotify.

Нагадаємо, що після першого півфіналу пісенного конкурсу "Євробачення-2021" відео з виступом українського гурту Go_A потрапило на перше місце в "тренди" Youtube і протрималося там тривалий час, набравши понад 12 мільйонів переглядів і отримавши тисячі захоплених коментарів. У мережі також активно поширилися меми на цей виступ.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що президент України Володимир Зеленський прокоментував виступ електро-фолк гурту Go_A, який представляв нашу країну на "Євробаченні-2021". Він зазначив, що це був дуже гідний виступ і чудове просування України у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини