Головна Новини Дозвілля музика Новий альбом репера Ye не буде опубліковано на стрімінгових платформах
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий альбом репера Ye не буде опубліковано на стрімінгових платформах

Своє рішення репер пояснив тим, що йому не подобається ставлення компаній до музикантів

21 лютого 2022, 03:07
Поділіться публікацією:

Новий альбом Ye (Каньє Веста) Donda 2 омине стрімінгові сервіси Apple, Spotify, YouTube або Amazon. Репер анонсував реліз на власному плеєрі Stem Player. Про це виконавець повідомив у своєму Instagram. Своє рішення репер пояснив тим, що йому не подобається ставлення компаній до музикантів. Зокрема, це стосується системи виплати коштів, які отримують творці.

Новий альбом репера Ye не буде опубліковано на стрімінгових платформах

YE - фото з відкритих джерел

“Артисти отримують лише 12% грошей, які заробляє індустрія. Настав час звільнити музику від цієї деспотичної системи. Настав час взяти контроль у свої руки”, – заявив репер.

Stem Player – компактний плеєр, який Ye представив у 2021 році. Його головна особливість — можливість "контролювати" композиції, тобто керувати вокалом, басом, ударними, додавати ефекти, контролювати швидкість і т.д. Ціна пристрою – 200 доларів. Альбом побачить світ вже 22 лютого.

Нагадаємо, Каньє Вест підозрюється у заподіянні тілесних ушкоджень фанату. Пригода сталася вночі 13 січня у місті Лос-Анджелес (штат Каліфорнія). Як зазначається у матеріалі, репер нібито завдав своєму шанувальнику ударів у область голови та шиї. Після цього постраждалий упав і вдарився об асфальт. Перед цим Вест просив не фотографувати його. У розпорядженні видання було відео, на якому можна почути, як після того, що сталося, музикант кричить на жінку, яка заспокоює його. Як пишуть журналісти, нею є родичка Веста. Очікуваний постраждалий пройшов обстеження у відділенні невідкладної допомоги. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту. Розпочато розслідування. Якщо провину репера доведуть, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести місяців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини